Mleko i jego Białka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze- wymiemić znaczenie danej substancij dla organizmu. Wady, zalety.
Po drugie wymienić najważniejsze źrudła w pożywienu ( tak aby miec wybór) i zastanowić sie czy jest śie w stanie dostarczyć w sposób naturalny, czasami wystarczy mała zmiana w jedzeniu coś zamienic, coś dodac. A nie leciec po suplemęt do sklepu.
Po trzecie. Jak juz sie zastanowimy i dojdziemy do wniosku ze danej np witaminy, czy suplemętu nie jesteśmy w stanie dostarczy w wystarczającej ilosci z pożywienia to dopiero uzupełnić to suplemętem diety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jozef230
Czego nie jesteśw stanie zjeśc w takich ilosciach? Wyjatek stanowi mzoe l-karnitna czy kreatyna ale przeciez ona w cale nie jest konieczna do wzrostu mięsni takich ilosciach jak spozywamy je w suplementach.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Królujesz w tematach ,,zdjęcia naszych suplementów,, na forach
Więc nie gadaj że wiara wydaje bezsensownie siano na suple
Napisano Ponad rok temu
Kwachu gadasz jak byś ty nie brał supli ...
Królujesz w tematach ,,zdjęcia naszych suplementów,, na forach
Więc nie gadaj że wiara wydaje bezsensownie siano na suple
Bo nie biore - już Ci pisałem to chyba z dwa razy w życiu wydałem może 200zł na odzywki, wiec jest róznica. Stosuje tylko te produkty które uwazam za godne uwagi. Aktualnei otwarte mam Controlled Labs White Flood i Ironn Hors 100% pure whey - spozywma to juz chyba czwarty miesiac- nie pije tego hektolitrami :)jak neiktózry koledzy
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skurzce są od nieodboru potasu - magnez tylko tuszuje nieodbór. Jeszcze jelsi komuś sie powie żeby kupił sma Magnez to pół biedy bo akurat jego suplemntacja jest potrzebna - szczególnei zwracajac uwagę jak wyglada żywienie " współzcesnego pseudo pakera" pozeracza pustych kalorii z Carbo i innych wynalazków podobno białkowych. Powaznie to ludzie kupuja czesto cały zestaw witaminowo-minerałowy, co jest błedme bo to doprowadza do tego ze pewnych skałdników będziemy mieli nadmiar a pewnych niedobór, anstepna sprawa to ze pewne skałdniki kolidują ze sobą w wchłanianiu. Jesli ma pojedynczy minerał np: magnez to podaje go do posiłku w którym załżómy wystpeuje kasza badz orzechy i mam naturalny nosnik "wchłaniania" Zobaczcie ze lekarz przepusje wam jedna witamine/mineral a nie cały zestaw
Temat ciekawy sporo informacji na ten temat mozna znaleść
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Guest_kar0l_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_kar0l_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownik michał.k edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HAHA Co ty gadasz wogole ??To HIT rynkowy - zastepuje posiłki(tam masz skoncentrowany obiad) nie musisz nawet trenowac poniewaz doprowadza on w pierwszj fazie do mikrouszkodzeń a potem regeneruje miesień w szybszym tepmie nix anstepuje to normalnie. Pobudza wydzielanie h.wzrostu/testiosteronu i IGF1 Poelcam
Pozdrawiam
Guest_kar0l_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Never Back Down!"
Napisano Ponad rok temu
kuba95
poczytaj inne moje posty starm sie wypowiadać na temat
kar0l
Przykro mi ale nic nie kopiuje- zreszta wystarczy wkleic moją wiadomsoc w google i sparwdzić sobie jak głkupota morze wyglądac dobbrze? Jakiś paradoks
Pozdrawiam
Guest_kar0l_*
Napisano Ponad rok temu