Owłosienie - Depilacja woskiem / laserem
Napisano Ponad rok temu
Słuchajcie pisze o tym w dziale doping w związku z tym ze jest to jeden ze skutków ubocznych który towarzyszy przy prohormonach czy teściu. Na początku przygody z dopingiem nie zauważałem nadmiaru owłosienia. Nie jestem tutaj jakąś małpą ale jeśli chodzi o klatkę piersiową to owłosienia z biegiem roku dwóch przybyło. Chodziłem przez jakiś czas na depilacje woskiem do Pań kosmetyczek jednak średnio jest to przyjemne i średnio chce mi sie na to chodzić. Depilacja woskiem osłabiła znacznie owłosienie jednak nadal rośnie. Nie przeszkadzało by mi to ani mojej partnerce. Problem polega na tym że przy suplementach, masie, siłowni czy dopingu więcej sie pocimy. Do tego dochodzi owłosienie na klatce maszynka czy kremy mało skuteczne bo po tygodniu jest to samo a jeszcze cebulki mocniejsze. Jak wy sobie radzicie z owłosieniem czy nadmiernym poceniem się? lato mineło jednak przy zimie wcale nie jest lepiej - gotuje się w bluzie
Podziękuj mu Kliknij na plusika przy jego wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
z tym ze to jest bardzo niezdrowe dla skóry. Pocąc się skóra się ochładza, a mając takie rozwiązanie skróre "gotujemy". Niby czujemy się lepiej, ale to może doprowadzić do raka skóry.Jak sie pocisz w danym miejscu a stać cie to idziesz na zabieg i walą botoks podskórnie = masz gruczoły potowe w danym miejscu zablokowane na okres od pół roku do roku.
Napisano Ponad rok temu
ja się golę tzn żona robi mi depilacje masa cukrową troche boli ale lepsze od normalnej depilacji woskiem
wczesniej szła normalna maszynka i było ok
Pozdro
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po ytescie i tak jest luzik jak ktoś sobie zafunduje mastera to wtedy dopiero zarasta
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu