Czy da rade ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczerze to głupszego pytanie tutaj jeszcze nie widziałem

PS zły dział
Mateusz Pawlak 
Guest_tmnt_*
Napisano Ponad rok temu
powiem ci tak , nikt ci nie powie czy nabierzesz 20 kg mięsni , ale na pewno zmienisz i poprawisz swoj wyglad , to oczywiste.
na poczatke zajrzyj do dzialu trening , w tematach podwieszonych u gory znajdziesz ogolnorozwojowka , ktora masz robic na silowni przez miesiac .
w dziale dieta , w tematach podwieszonych poszukaj diety na mase ktora ci odpowiada .
na razie tyle potrzebujesz , oprocz tego czytaj , zdobywaj wiedze
Użytkownik tmnt edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Guest_tmnt_*
Napisano Ponad rok temu
czytaj forum , badz na biezaco , coraz bardziej bedziesz ogarnial a w tym sporice wiedza jest bardzo wazna
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Jak się liczy współczynnik BF? | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| Co najlepiej połączyć do cyklu na enanie ?? | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
|   Pójdzie masa czy nie? ;)moj cykl na mase na methanabolu | Dzienniki treningowe | 
 |   
 | ||
| A6w - pytania amatora... bo w sieci piszą różne rzeczy ;-) | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| HST Ktoś z was tak ćwiczył ??? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Co myślicie?;] Co myślicie?;]- Ponad rok temu 
- 
			 ponad 3 lata przerwy, 3 tyg treningu po powrocie ponad 3 lata przerwy, 3 tyg treningu po powrocie- Ponad rok temu 
- 
			 Zaczynam przygodę z siłownią...Pomoc. Zaczynam przygodę z siłownią...Pomoc.- Ponad rok temu 
- 
			 takie sobie xD takie sobie xD- Ponad rok temu 
- 
			 Co z moją sylwetką jest nie tak ??? Co z moją sylwetką jest nie tak ???- Ponad rok temu 
- 
			 wyglądać jak Cam Gigandet wyglądać jak Cam Gigandet- Ponad rok temu 
- 
			 Silownia + moje techniki.. metamorfoza z 48kg do 74kg w 4 lata Silownia + moje techniki.. metamorfoza z 48kg do 74kg w 4 lata- Ponad rok temu 
- 
			 DeX do oceny po 4 miesiącach siłowni DeX do oceny po 4 miesiącach siłowni- Ponad rok temu 
- 
			 Widać trochę mięśni, czy zalany - brzuch? Widać trochę mięśni, czy zalany - brzuch?- Ponad rok temu 
- 
			 16 Lat 16 Lat- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu