
wygląda to tak:

następnie moi drodzy koksowianie, przygotowujemy sosik do polania (zwany inaczej marynatą lub innym nowopowstałym pojęciem), skład na te 3 tacki piersi:
5 łyżek keczupu (koniecznie włocławek pikantny, reszta to ściek a nie keczup


nagrzewamy piekarnik do ok. 200 stopni i pieczymy aż mięso będzie zdatne do jedzenia, między czasie przewracając:

JEŚĆ, ROSNĄĆ i NIE MARUDZIĆ!!!!
teraz trochę cyferek:
pierś z kurczaka -białko, węgle i tłuszcz zalezne od tego ile wam wyjdzie mięsa gotowego, proporcje w 100 gramach mają sie następująco: białko - 21,5 g, tłuszcz - 1,5 g, węgle - 0 g
sos w podanych przeze mnie ilościach składników: białko - 3,5 g, tłuszcz - ok. 1 g, węgle -170 g
Najeicej jak widac węgli ma sos ale raz na jakiś czas chyba nikomu nie zaszkodzi

