Nie śmiej się dużo osób tak pije
ja tam wole legalnie do baru pójśc, swoje lata się juz ma
Napisano Ponad rok temu
Nie śmiej się dużo osób tak pije
Napisano Ponad rok temu
Byliśmy w trasie po za tym zajebista pogoda szkoda siedzieć w barze po za tym nielegalnie lepiej smakuje po za tym w barze płacisz za miejscówe Carlsberg w barze po 6.50 a w sklepie u mnie jest w promocji za 2.50 nie mieszkamy w Ameryce więc po co przepłacać a po za tym jak stuknełem 8 za 2.50 to wyszło mi 20zł w barze bym zapłacił 52zł różnica 32zł jak dla mnie to ponad 2 KG miecha ( za 32 zł mam kolejny melanż )a po za tym nie lubię jak trochę barów z tego względu że palą szlugi a po za tym to nie temat o piwach więc koniec z tym.ja tam wole legalnie do baru pójśc, swoje lata się juz ma
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
tylko jak cie zlapia ci oni z piwem to zaplacisz z 200 zl.i bedzie to troche drogi melanz.Byliśmy w trasie po za tym zajebista pogoda szkoda siedzieć w barze po za tym nielegalnie lepiej smakuje po za tym w barze płacisz za miejscówe Carlsberg w barze po 6.50 a w sklepie u mnie jest w promocji za 2.50 nie mieszkamy w Ameryce więc po co przepłacać a po za tym jak stuknełem 8 za 2.50 to wyszło mi 20zł w barze bym zapłacił 52zł różnica 32zł jak dla mnie to ponad 2 KG miecha ( za 32 zł mam kolejny melanż )a po za tym nie lubię jak trochę barów z tego względu że palą szlugi a po za tym to nie temat o piwach więc koniec z tym.
Napisano Ponad rok temu
TAAAA to po co mnie namawiałeśtylko jak cie zlapia ci oni z piwem to zaplacisz z 200 zl.i bedzie to troche drogi melanz.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem obserwowany 24 na dobę przez 47 więc muszę mieć oczy z tyłu głowyEx, po co wstawiasz tego aliena na swoja głowe jezeli pokazujesz plecy? Masz oczy do okoła glowy
Napisano Ponad rok temu
Pokaż karczycho i wytatułowany numer kreskowy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy ja je podnosiłem jak bym podnosił to by lepiej było je widaćAle ręce weś bo cycki do góry każdy może podnieść Dobra bez jaj dawaj jeszcze jedną fote tylko cycki całe pokaż
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Trening-Licze na expertów :) |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Nożowy system expertowy |
MAGIA STALI |
|
|
||