Moje wymiary:
Waga: 105 ( waga naturalna 84 kg )
Wzrost: 190
Staz: 4 miesiace
I teraz szczerze powiedziawszy nie wiem jaka diete powinienem stosowac,a co najgorsze jak ja ulozyc...
Jak zaczynalem trening ( w styczniu ) to zalozylem kilka tematow na innych forach, ale tam nie raczyli pomoc i nikt nawet nie odpisal ;/ Dlatego mam nadzieje, ze na tym forum jest inaczej i ze chociaz jedna osoba znajdzie czas mi pomoc
Jak sie pewnie domyslacie mam spory problem z brzuchem... Otoz gdyz rzucilem papierosy 9 miesiecy temu zaczalem niesamowicie tyc, tyc i jeszcze raz tyc... Z 84 kg przytylem na 98 w przeciagu 9 miesiecy i od stycznia tego roku postanowilem to zmienic, zaczalem cwiczyc. Odkad zaczalem cwiczyc przybralem jeszcze wiecej na masie bo z 98 na 105 kg, ale to nie wiem czy po prostu dalej tyje czy, ze juz troche mi sie miesnie wyrobily?
Po 2 tygodniach cwiczen kupilem sobie bialko Hi-Teca, jadlem je przez 2 miechy, pozniej miech bez suppli i teraz niedawo kupilem 4 kg bialka Hi-Teca 85%, Olimp Creatine Mega Caps 1250 i Olimp Ca HMB.
Wiec moglby ktos mi pomoc jaka dieta i jak ja ulozyc? Bo wiem, ze dieta jest bardzo waznym elementem i gryzie mnie to, ze jej nie posiadam. Staram sam z siebie jesc, z rana jakies platki itp bo z tego sie naczytalem, do tego wieczorem jakis chody twarog czy cos ale to jest tak 'od czasu do czasu'
Chcialbym zeby ktos mi pomogl ulozyc konkretna diete, ktora teraz potrzebuje ! Z gory bardzo dziekuje i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz
PS. Moja klawiatura nie obsluguje polski znakow ;<
Użytkownik Vertixen edytował ten post Ponad rok temu