Jaka dieta na start?
Napisano Ponad rok temu
Cwicze juz sporo czasu ale nie jest to regularne ani nie mam zadnej diety.
Chcailbym wziasc sie konkretnie za siebie dlatego prosze o rady.
Mam 26 lat waze 96.5 kg, wzrost 186cm.
Wydaje mi sie ze troche za duzo waze tak wiec chce troche feciku zgubic z boczkow i brzucha ale tak zeby moj 37cm bicebs nie malal tylko rosnal:)
Jak dieta? Czy wlaczyc jakies odzywki?
Generalnie chodze na silke planowo 3 razy w tyg ale plan nie wypalal do tej pory i chodzilem 1 albo 2 razy. Zawsze aeroby na poczatek i koniec. Robilem chyba zly plan ale to juz inny dzial...W kazdym badz razie zawsze po silce bylem wykonczony i na nic nie mialem ochoty...wiec dieta napewno sie przyda.
Prosze jakies pomysly...Dzieki:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcesz zrzucić kg to dieta redukcyjna z podwieszonych.
ale nie chce schudnac do celowo tylko nabrac masy ale miesniowej ktora nadodatek bedzie wyzezbiona:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chce zgubic jasna rzecz tyle ze tam byl ciag dalszy zdania...Piszesz tak: "... tak wiec chce trochę feciku zgubic z boczkow i brzucha..."'to w końcu chcesz to rzucić czy masę robić?
Czyli co najlepiej?pierw redukcja tluszczu a potem masa miesniowa?
Napisano Ponad rok temu
nie jes tragicznie ale jest za co zlapac i mnie to denerwuje...Zależy ile tego tłuszczu masz.
Napisano Ponad rok temu
ale te 7 dan czy wiecej co jest w tych dietach na redukcje to dziennie az tyle jesc?W takim razie weź się za redukcję, aby to zrzucić.
Napisano Ponad rok temu
Guest_tmnt_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no 5 posilkow to ciezko;/ mam taka prace...ale z tym uzupelnianiem to co polecacie?jakie bialko? i czy od bialka nie napompuje sie za bardzo?jaki brak czasu ? nie ma czegos takiego jak brak czasu , wstajesz o 5 rano i przygotowujesz do plastikowych pojemnikow kilka posilkow , gotujesz fure makaronu , kilogram kurczaka , warzywa i wszystko ladnie porzadkujesz , potem tylko wcinasz , jak ci sie nie chce przygotowywac az 5 to uzupelniaj to jakims dobrym bialkiem serwatkowym .
narazie chybazrzuce troche fetu bo mam 95 kg na 186cm wzrostu.troche musze zgubic pierw a potem na przyrost masy miesniowej tak?
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
2,2 ale gram tak? czyli jak waze 95 to 209gram dziennie?To że chcesz zrzucić trochę fatu nie znaczy że białko ma być na niższym poziomie . Przy redukcji podstawą jest zabezpieczenie się odpowiednią ilością białka czyli minimum 2.2na kg masy ciała
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.