POWRÓT NA SIŁOWNIĘ!!!!
Napisano Ponad rok temu
Sprawa ma się następująco. Wiele lat trenowałem sport siłowy ( rzut dyskiem i pchniecie kula). Parę lat temu przydarzyła mi się paskudna kontuzja podczas rozgrzewki przed zawodami i później już się posypało. Moje wyniki podaje z wieku juniorskiego bo po kontuzji ciężko było wrócić na siłownie. Skończyłem wychowanie fizyczne, robiąc po drodze instruktora z kulturystyki. Pisze to dlatego nie żeby pokazać jaka to ja alfa i omega nie jestem, tylko by pokazać ze chodz na siłowni zaczne tak naprawde od zera to w głowce cos tam pozostało:)
Jako ze ułożyłem sobie już wszystkie sprawy prywatne i zawodowe w zyciu, wiec moge teraz spokojnie wrocic do tego co lubie i kocham:)
Moja prośba czy zapytanie jest takie, żebyście w miare waszych checi i mozliwosci podsuneli mi swoje pomysly na trening siłowy ktory pomoze wrocic mi do przedewszytkim płaskiego brzucha ( niestety siedzący tryb pracy zabija ABS:( ) jak i ogolnie dobrej sylwetki, gdyz jak wszyscy wiemy sezon plazowy sie zbliza:)
Mama swoja wizje planu, ale może ktoś ma lepszy pomysł ( na co osobiście liczę) by usprawnić i wyrzeźbić swoje ciało:)
Nie bede rozpisywał sie o swoim planie bo to tu nie ma sensu, chodzi raczej o to ze zebyscie przedstawili mi plany ktore stosowaliscie bym je porownał ze swoim.
Wiadomo ze kazdy stara ułozyc plan pod swoja sylwetke, stad i tak pewne sprawy bede musial zmienic:)
Dzieki z góry za pomoc, chetnie podyskutuje na forum bo wiadomo co dwie glowy to nie jedna, a wszyscy mamy taki sam cel wiec jeszcze raz dzieki z gory wszytkim za jakakolwiek pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dieta niskoweglowodanowa i i tak jak mowisz areoby juz cwicze okolo 4 razy w tygodniu.
Kontuzja juz dawno wyleczona tylko poprostu z innych przyczyn nie bylo sie zabrac za siebie.
Moze masz jakis sprawdzony trening??
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Potem 3 lub 4 dniowy splt z podwieszonych:http://forum-kultury...niowy-5-dniowy/