Redukcja brzucha?
Napisano Ponad rok temu
Mam 20 lat około 177cm wzrostu i waze 80kg. 2 lata temu wazylem prawie 90kg i postanowilem zaczac chodzic na silke i zrzucic kilka kg. Udało mi sie osiagnac wage 76kg ale pozniej waga skoczyla do 83. Ponad poł roku temu przeprowadzilem sie do innego miasta i przestalem chodzic na silownie, wrocilem miesiac temu ale robilem to bardzo nieregularnie dodatkowo biegałem srednio raz w tygodniu okolo 4km i waga spadła do 80. Teraz moje pytanie ;d potrzebuje dobrej diety, wydaje mi sie ze na poczatek oczyszczajacej, bo strasznie nieregularnie i niezdrowo sie odżywiam. Potrafie zjesc jeden wielki obiad na dzien, czesciowo z lenista ale pisze tutaj po to aby to zmienic xd Chcialbym schudnac jeszcze jakies 4-5kg i usunąć oponke i boczki z brzucha bo strasznie mnie ona irytuje gdyz wydaje mi sie ze jestem dosc dobrze zbudowany i mam calkiem niezle miesnie brzucha ale sa bardzo slabo widoczne . Planuje biegac i chodzic na silownie 3 razy w tyg. w dodatku zastanawiam sie nad odzywkami, ale nigdy ich nie bralem i nie wiem ktore bylby dla mnie najlepsze wiec tutaj pojawia sie drugie pytanie. Bardzo bym was prosil o diete i odpowiedz odnosnie odzywek bo wydaje mi sie ze nie ma sensu zakladac kolejnego tematu...jezeli nie udzieliłem jakis potrzebnych informacji to prosze o poprawienie mnie i z gory dzieki ;d
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_tmnt_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Mam podobny problem jak kolega który zakładał temat z tym że ja nie chcę zrzucić masy a zbudować dobrze zbudowane ciało
moim problemem jest brzuch który chcę stracić.
Pytanie moje polega na tym jak pogodzić to ze zdobywaniem masy mięśniowej?? regularnie zacząłem ćwiczyć wiem że organizm potrzebuje sporej ilości węglowodanów, białka niewielkiej ilości tłuszczy (wiem jak gryzą się z przyswajaniem białek ) aminokwasów itp... każdy kto lizną temat wie o co mi chodzi
Chcę ustalić sobie dietę by zdobyć masę ale nie chcę kolejnej fałdy na brzuchu
jakie produkty ograniczyć?? i jak ćwiczyć brzuch ?? intensywnie czy raczej rekreacyjnie ?? dodam że ćwiczenia brzucha ograniczam do minimum.