mdrol początki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy nie lepiej poprostu metanabol ?
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu
pozro
Użytkownik DUGI edytował ten post Ponad rok temu
w razie jakichkolwiek pytan pisz pw. zawsze odp
Napisano Ponad rok temu
Co do PH to full profilaktyka ... osłonki flaków przedewszytskim ,kompleks wit i min,coś na ciśnienie ...
dla mnie to nie opłacalny biznes,ph . Zresztą jak chcesz M-Drola na 1 cykl to chłopie zycze powodzenia ,sporo zjadaczy supli M-Drola bierze dopiero po kilku cyklach na ph ... ryje watrobe strasznie . Kiedyś wziałem H-Drola to mimo full profilaktyki ,osłonek to we flakach Mexyk ... i cykl skończyłem wcześniej ,efekty marne a nie będe mówił ile za to siana wydałem bo aż wstyd
Odpuścił bym sobie te środki i zapodał Saa
Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2posiłek 100g ryżu białego z tuńczykiem w sosie pomidorowym
3posiłek 100 g ryżu, 100g piersi z kurczaka jakąś surówka bądź warzywa
4posiłek 100g makaronu oraz 100g piersi jakiś sos warzywa
5 posiłek 3 jajka twaróg z rodzynkami. Jeśli coś mam dodać lub odjąć możecie pisać będę wdzięczny
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Użytkownik DUGI edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2posiłek 100g ryżu białego z tuńczykiem w sosie pomidorowym
3posiłek 100 g ryżu, 100g piersi z kurczaka jakąś surówka bądź warzywa
4posiłek 100g makaronu oraz 100g piersi jakiś sos warzywa
5 posiłek 3 jajka twaróg z rodzynkami. Jeśli coś mam dodać lub odjąć możecie pisać będę wdzięczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do oslonek - lecytyna ,lepsze stezenie fosfolipidow od wiekszosci watrobowych osolonek typu esseliv i td , nie tylko na watrobe , ale prace ukladu nerwowego, sygnal- Mozg/uklad nerwowy/ukald miesniowy , podwyzszanie dobrego cholesterolu kosztem zmniejszania zlego , - Rozpuszczanie , z czosnkiem jedno z lepszych polaczen dostepnych bez recepty na zmniejszenie cholesterolu - to tak na marginesie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak masz fundusze to zainwestuj w peptopro- hydrolizat cazeiny :)chodzi o szybkosc wchlaniani i podania po treningu tego co zostalo wykorzystane w czasie wysilku czyli glukogen - weglowodany i bialko w jak najszybszej formie przyswajania
lecytyna jedno z najlepszych wyborow , wychodzi drogo ? nie mam pojecia jak wychodzi to cenowo w polsce, jak nie ,to esseliv i cos z tego typu oslonek, wszystko dostepne w aptece wiekszosc bez recepty , po cyklu wrzucisz hepatil i masz calosc
ogolnie tez nie ma co robic z mety srodka ktory zabija watrobe , owszem jest szkodliwa ale podstawowe srodki ochronne daja rade , watroba na hepatilu regeneruje sie w calosci( zakladajac zdrowy organizm) w przedziale czasowym od 2 do 3 tygodni
Użytkownik maluch edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakie bialko to Twoj wybor , wszystko zalezy od brakow , po treningu Izolat, aminki , bcaa i td lacznie z weglami ilosc wegli zalezna od celu i genetyki jak i typu budowy , za duzo wegli zamieniane jest w zapas - czyli sadlo , na noc twarog z oliwa z oliwek lub olej MCT, Flax oil , moze byc kazeina cazeina, mozesz tez zmiksowac zwykle bialko z maslem orzechowym - bardzo dobre w smaku - ja miksuje z mlekiem bez laktozy , ogolnie chodzi o to zeby bialko podane na noc wolno sie wchlanialo, w ten sposob skracasz czas w ktorym dopada katabolizm
jak masz fundusze to zainwestuj w peptopro- hydrolizat cazeiny :)chodzi o szybkosc wchlaniani i podania po treningu tego co zostalo wykorzystane w czasie wysilku czyli glukogen - weglowodany i bialko w jak najszybszej formie przyswajania
lecytyna jedno z najlepszych wyborow , wychodzi drogo ? nie mam pojecia jak wychodzi to cenowo w polsce, jak nie ,to esseliv i cos z tego typu oslonek, wszystko dostepne w aptece wiekszosc bez recepty , po cyklu wrzucisz hepatil i masz calosc
ogolnie tez nie ma co robic z mety srodka ktory zabija watrobe , owszem jest szkodliwa ale podstawowe srodki ochronne daja rade , watroba na hepatilu regeneruje sie w calosci( zakladajac zdrowy organizm) w przedziale czasowym od 2 do 3 tygodni
kolego ale tu mowa o M-drolu nie o metce