Dieta po redukcji.
Napisano Ponad rok temu
heh możesz lecz nie za często , w składzie pewnie skrobie , tłuszcz roślinny emulgatory , itd
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Guest_kar0l_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
np. cebula <> pomidory z puszki <> czosnek <> Kurka <> papryka <> odrobina ketchupu i mąkii pełne ziarno . Przesmażamy podlewamy wodą przykrywami na 5min odkrywamy dodajemy ketchup odrobinę mąki i mamy kurczaka w sosie paprykowo pomidorowym .
Kombinuj i sam próbuj nowych wymyślnych sosów
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Guest_kar0l_*
Napisano Ponad rok temu
6:00 - Posiłek 1: 60g płatków owsianych na wodzie (z 10g odżywki białkowej do smaku) + pół grahamki z chudym twarogiem
8:50 – Posiłek 2: kanapka z chleba wieloziarnistego z piersią z kurczaka i (chrzanem, ogórkiem, pomidorem) + 400g kefiru
10:50 – Posiłek 3: kanapka z chleba wieloziarnistego z piersią z kurczaka i (chrzanem, ogórkiem, pomidorem)
13:30 – Posiłek 4: kanapka z chleba wieloziarnistego z piersią z kurczaka i (chrzanem, ogórkiem, pomidorem)
między 15:30 a 16:30 – Posiłek 5(przedtreningowy): pół woreczka ryżu brązowego + 100g piersi z kurczaka + 200-250g warzyw
między 18:00 a 18:30 – Posiłek 6(potreningowy): pół woreczka ryżu brązowego + 100g piersi z kurczaka + kawa(2 łyżeczki cukru i 30g chudego mleczka) + ewentualnie kostka gorzkiej czekolady
21:00 – Posiłek 7: 150g chudego twarogu
Kreatyna monohydrant do posiłku: 1 i 6
Olej MCT do posiłku: 1 i 5
CLA do posiłku: 1, 5, 7
Witaminy do posiłku 5
Mam do was kilka pytań i proszę abyście mi pomogli:
1) Jak dokładac kalorie? Co jaki okres, o ile tch kalorii i jakimi produktami najlepiej? No i do jakich posiłków?
2) Czy nie ma żadnych przeszkód abym jadł owoce? Głównie chodzi mi o jabłka.
3) Słyszałem różne wypowiedzi na ten temat i chciałbym się dowiedziec, czy na cyklu kreatynowym mogę pic kawę?
Z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
Witam. Po pewnych korektach moja dieta teraz wygląda tak:
6:00 - Posiłek 1: 60g płatków owsianych na wodzie (z 10g odżywki białkowej do smaku) + pół grahamki z chudym twarogiem
8:50 – Posiłek 2: kanapka z chleba wieloziarnistego z piersią z kurczaka i (chrzanem, ogórkiem, pomidorem) + 400g kefiru
10:50 – Posiłek 3: kanapka z chleba wieloziarnistego z piersią z kurczaka i (chrzanem, ogórkiem, pomidorem)
13:30 – Posiłek 4: kanapka z chleba wieloziarnistego z piersią z kurczaka i (chrzanem, ogórkiem, pomidorem)
między 15:30 a 16:30 – Posiłek 5(przedtreningowy): pół woreczka ryżu brązowego + 100g piersi z kurczaka + 200-250g warzyw
między 18:00 a 18:30 – Posiłek 6(potreningowy): pół woreczka ryżu brązowego + 100g piersi z kurczaka + kawa(2 łyżeczki cukru i 30g chudego mleczka) + ewentualnie kostka gorzkiej czekolady
21:00 – Posiłek 7: 150g chudego twarogu
Zamiast mleczka użyj mleka , cukier wywal jak dasz radę . Tak to mniej więcej OKK
Kreatyna monohydrant do posiłku: 1 i 6
Olej MCT do posiłku: 1 i 5
CLA do posiłku: 1, 5, 7
Witaminy do posiłku 5
Wit. dał bym po posiłku 1lub 2 po za tym OKK
Mam do was kilka pytań i proszę abyście mi pomogli:
1) Jak dokładac kalorie? Co jaki okres, o ile tch kalorii i jakimi produktami najlepiej? No i do jakich posiłków?
2) Czy nie ma żadnych przeszkód abym jadł owoce? Głównie chodzi mi o jabłka.
3) Słyszałem różne wypowiedzi na ten temat i chciałbym się dowiedziec, czy na cyklu kreatynowym mogę pic kawę?
Będziesz widział jak reaguje twój organizm ale co tydz. lub dwa możesz dodawać po 100kcal , posiłek 1/2/3 węgle o niskim IG lub tłuszcze na początek.
Jedno jabłko lub dwa do posiłku JW 1/2/3 możesz zjeść co drugi dzień
Niektóre kreatyny mają w składzie kofeinę więc nie widzę przeszkód
Z góry dzięki
Guest_kar0l_*
Napisano Ponad rok temu
Wielkie dzięki!
Napisano Ponad rok temu
Aha dobrze by było jak byś wrzucił kilka białek jaj zamiast twarogu .
Użytkownik UkaniU edytował ten post Ponad rok temu
Guest_kar0l_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik UkaniU edytował ten post Ponad rok temu
Guest_kar0l_*
Napisano Ponad rok temu
1. Jaki ma wpływ? Pozytywny, negatywny?
2. Co lepsze? Kefir, czy jogurt naturalny?
3. Lepiej na redukcji, masówce, czy bez różnicy?
Napisano Ponad rok temu
Czy spożywanie kefiru lub jogurtu naturalnego jakoś wpływa na dietę? Jeśli tak, to:
1. Jaki ma wpływ? Pozytywny, negatywny?
2. Co lepsze? Kefir, czy jogurt naturalny?
3. Lepiej na redukcji, masówce, czy bez różnicy?
Dziwne pytania .
Jeżeli mowa o jog. nat. to nie widze różnicy . Lepiej nie lepiej , są lepsze źródła białka lecz jeżeli w danym momencie nie masz jak dostarczyć tego b to pij kefir.