Trening przed snem - jaka dieta?
Napisano Ponad rok temu
Mam następującą sytuację:
Pracuje codziennie od 7 - 15, po pracy zajmuje się dzieckiem i innymi obowiązkami domowymi.
W związku z czym trening zaczynam zaraz po przeczytaniu bajki - czyli o godzinie 21.
Czas trwania treningu w zależności od partii jaką robię to 1,5h - 2h. W każdym bądź razie po treningu jest około godziny 23 i po szybkim prysznicu kładę się spać, żeby jeszcze zdążyć przytulić żonę i móc wstać na 6 rano..
Ważę 79 kg, mam 185 cm
Moim celem jest ogólna poprawa sylwetki + parę kilogramów
Aha no i jeszcze sobie pływam.. ale to bardziej rekreacja - 2 , 3 razy w tygodniu po 850 metrów stylem klasycznym
Z góry dziękuje za rady..
Napisano Ponad rok temu
2h treningu to dużo , no chyba że liczysz z rozgrzewką po treningowym rozciąganiem to jeszcze jeszcze .
Optymalny trening to godzina .
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
To już mi daje.. godzine 24..., a w przypadku codziennego wstawania o 6 rano.. to już jest poźno. Pozatym nie byłoby problemem, że jadłbym zaraz przed pójsciem spać? Nie zrobi mi się od tego opona? Mama zawsze mówiła, że ostatni posiłek o 18
A co do czasu trwania treningu to 2 godziny licze ze wszystkim tj. rozgrzewka + po 3 , 4 ćwiczenia na dwie partie mięśniowe... a rozciąganie.. to przyznam szczerze, że trochę zlekceważyłem.
Napisano Ponad rok temu
Nie zrobi się , jeżeli dobrze dobierzesz produkty .
70g makaronu / puszka tuńczyka w sosie własnym / twaróg chudy 100g.
Węgle z makaronu pójdą na uzupełnienie glikogenu w mięśniach , białko z twarogu i tuńczyka , odbuduje włukna mięśniowe uszkodzone po treningu na większe i mocniejsze .
Co do treningu jeżeli chcesz bo bardziej zoptymalizować to wrzuć go w dział trening nasz fachowiec Kevin na pewno coś poradzi .
POZDRAWIAM !
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.