Miał być cykl od lutego na Crea Bomb i Hot Blood ale niestety nie będzie i bardzo żałuje, a powód jest taki (pewnie będziecie się śmiali no ale trudno zapytać trzeba:P): Te dwa towary są w prochu no i trzeba to jakoś rozrabiać w domu itp. a moja mam martwi się o moje zdrowie i powiedziała że żadnego gówna mam nie kupować bo jak zobaczy to wywali. No wiadomo dla matki sie nie przetłumaczy że to nic złego takiego cóż poradzić
 Miał być cykl od lutego na Crea Bomb i Hot Blood ale niestety nie będzie i bardzo żałuje, a powód jest taki (pewnie będziecie się śmiali no ale trudno zapytać trzeba:P): Te dwa towary są w prochu no i trzeba to jakoś rozrabiać w domu itp. a moja mam martwi się o moje zdrowie i powiedziała że żadnego gówna mam nie kupować bo jak zobaczy to wywali. No wiadomo dla matki sie nie przetłumaczy że to nic złego takiego cóż poradzić 
No i prośba do was taka koledzy że prosiłbym abyście dobrali mi jakiś mix kreatyn albo stack kreatynowy w kapsułach i jakąś dobrą przed treningówkę w kapsułkach, ponieważ mam pill box i dobrze wrzucać tam capsy porcjami i łatwo schować takie pudełko.
Na prawdę proszę was o pomoc i wasze propozycje co do supli takich, podawajcie sporo nazw towarów i coś wybierzemy

Z góry dzięki

Temat jest zamknięty
 Temat jest zamknięty

wolę nie ryzykować że 150zł wyląduje w zlewie albo w kiblu
 wolę nie ryzykować że 150zł wyląduje w zlewie albo w kiblu  

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook