Skocz do zawartości

Zdjęcie

Schudnięcie + ćwiczenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

kat
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Schudnięcie + ćwiczenia
Witajcie , mam 17 lat ważę 96 kg.
Co za tym się kryje oponek na brzuchu ..
W przeciągu kilku dni zamówiłem siłownie o to ona : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Mam do was pytanie jak mogę zrzucić te kg. oraz ten tłuszcz na brzuchu..

Proszę mi napisać jaka dieta i jaki trening 5 dniowy pod tą siłownię ..

Tylko proszę nie piszcie że poszukaj w dietach bo na komputer wchodzę na 10 -20min dziennie ponieważ słabe oceny ..
Więc proszę o pomoc.

I jeszcze jeżeli nie zrzucić wszystkiego czy ciężka praca i motywacja którą mam bo to nie fajnie się pokazać z takim czymś na brzuchu na basenie lub gdzieś dało by się tą masę uformować, żeby ładnie wyglądać oczywiście cycki też mam a zawsze chciał bym mieć ładnie uformowaną klatkę ,żeby się nie wstydzić.

Proszę o opisanie będę bardzo wdzięczny dla osób które są skore do pomocy !

Pozdrawiam.

//Dodam jeszcze , że jestem w posiadaniu kreatyny oraz Węglowodanowo-białkowy koktajl odżywczy z musli. Cel : zwiększenie sił i masy mieśniowej. Co prawda wolał bym jak już coś brać to w kapsułkach niż takie coś do picia.

Użytkownik kat edytował ten post Ponad rok temu

• 0

UnDeRoS
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1738 postów
138
Bardzo Dobra
  • Staż [miesiące]:18
  • Wzrost [cm]:188
  • Waga [kg]:86

Napisano Ponad rok temu

Re: Schudnięcie + ćwiczenia
W dziale dieta na gorze masz podpiete tematy, bierzesz ta na redukcje, my Ci mozemy poprawic. Trening tez z podwieszonych, ale skoro jeszcze nie cwiczyles to ogolnorozwojowka, ewentualnie trening obowodowy (to bedzie forma aerobow). Ten koktajl Ci w ogole nie potrzebny, mozesz go lykac po treningu, ale nie uwazam tego za niezbedne. Jaka masz krete?? Wszystko bedzie zalezec od tego jak bedziesz trzymal diete i robil aeroby. Zacznij 3 razy w tyg rano na czczo badzo po silowni, zacznij od jakichs 20-30 minut rano albo 20 po treningu. Zwiekszaj co tydzien badz dwa o 5 minut sesje, potem dokladaj, az dojdziesz do 6 treningow aerobowych.
  • 0

koksu123
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3648 postów
125
Bardzo Dobra
  • Zainteresowania:SW, siłownia, motoryzacja.
  • Staż [miesiące]:Ciągle rośnie :)
  • Wzrost [cm]:172
  • Waga [kg]:76

Napisano Ponad rok temu

Re: Schudnięcie + ćwiczenia
Ja proponuję przez około 2 miesiące trening FBW i do tego 4x w tygodniu aeroby po treningu z 30min a jeśli rano na czczo to 40min minimum i zwiększaj ten czas o 5 min co tydzień aż dojdziesz 60min i utrzymuj ten czas. Jeśli masz możliwości to proponuje chociaż raz w tygodniu na basen i saunę :D Kup sobie za parę zł pas neoprenowy może nie zdziała cud ale zawsze brzuch lepiej wypocisz a są to sprawy groszowe. No i kolego wytrwałości !! :D
  • 0
Uwierz w swoje możliwości i osiągnij swój cel ! ;)