Odpoczynek od treningów
Napisano Ponad rok temu
Tylko zeby nie była taka która za bardzo obciązała by orgranizm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj zrobiłem bicepsa i tricepsa.W sumie moze i nie najlepsze połączenie ale jakoś poszło
Napisano Ponad rok temu
Co? HaHa na duże przyrosty ramion jest to najlepsze rozwiązanie!!! Po takim połączaniu ramiona się najlepiej rozwijają i rosną - jest to idealne połączenie dla ludzi zwiększających mase ramionOczywiscie ze robiłem :]Dzisiaj zrobiłem bicepsa i tricepsa.W sumie moze i nie najlepsze połączenie ale jakoś poszło
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ex on ma 3 miesiące stażu więc nie proponuj mu superserii PS. bo bana dostaniesz
Dobrze jest jeszcze robić bic i tric w superseriach - zajebista pompa ale to już dla troszkę zaawansowanych - RAMIONA PUCHĄ W OCZACH!!!
Robisz ćwiczenie na trica zaraz po skończony ćwiczeniu ćwiczysz bica (lub odwrotnie robisz bica a potem trica). Ale taki trening to nie dla Ciebie jak pisałem i jak pisał obibok 135A czym ta super seria sie charakteryzuje?
Napisano Ponad rok temu
I własnie zamierzam i dzisiaj cwiczyc te partie(nogi),poniewaz stwierdziłem ze nie jest chyba tak dobrze gdy sie raptownie zmniejszy treningi z co 2 dnia na co tydzień.I dobrze jest zrobić jeden trening tak po środku.
Napisano Ponad rok temu
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
I chciałbym stopniow zmniejszyć czestotliwość.
Dobrze robie?Czy moze od razu przerzucić sie na raz na tydzien?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
2x/tydzień to też za dużo, nogi rób 1x/tydzień daltego że to duża grupa mięśniowa i potrzebuje dość długiego czasu na regenerację.
Plan:
Przysiady na hack-maszynie(suwnica skośna) lub wypychanie ciężaru na maszynie (zależy co tam macie) 3x12
Prostowanie nóg w siadzie 3x10
Uginanie nóg w leżeniu 4x 12,10,8,8
Ściąganie kolan w siadzie(na maszynie) 4x10
Tylko pamiętaj o doborze odpowiedniego obciążenia.
A jeszcze do tego planu mozna dorzucic przysiady 3x10(obciązając bardziej wlasnie lewą noge)?
Napisano Ponad rok temu
Proponuje jednak przed przysiadami zrobić drugie ćwiczenie jako pierwsze (Prostowanie nóg w siadzie 3x10)
Z tym obciązaniem jednej nogi to nie wiem czy jest dobry pomysł, chociazby ze względu na zły nawyk i kręgosłup.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy drugiego dnia(nazajutrz po treningu) mozna jedzić dłuższe trasy rowerem?Nie wpłynie to źle na czworogłowy?Bo czy dac odpocząć mięśniom drugiego dnia?Czy one i tak sie zregenerują wystarczająco podczas snu itp?