Najnowsze cykle sterydowe ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok thanks, napewno skorzystam. Ale tak na przyszłośc to jak najlepiej sosować tren i czy lepszy jest acetate czy enanthate ?
Ja zawsze jestem za saa o krotkim dzialaniu np Trenbolone Acetate.
Szybciej dzialaja.
Nie "ciagną" sie w organizmie przez nastepne tyg.
W razie jakies "awari" szybko odstawiamy.
Zawsze polecam Trenbolone Acetate / Nandrolone PP / Testosteron Propinicum / Metanabol / Stanazolol i wszyscy sa zadowoleni.
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
tren w cyklu jest dobra sprawa ale na taki 4tyg cykl trzeba miec duzo trena a to jest kosztowna rzecz
Zgadza sie, właśnie wyrawalem ostatnie 4x10ml Tri-Tren 150 ... nastepna dostawa juz moze miec inny skladnik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje krotkie dane:
Waga: 93
Staz ; roczek
A wiec bralem dece z t.enthante iprzez okres 10 tyg. 2razy w tyg dece i to samo enthante,
Wiem ze nie jest to za ciekawy cykl bo doradzony przez kolege początkujacego w tym temacie, dla tego zwrocilem sie do was o pomoc w dobraniu mi kolejnego cyklu tylko dobrze i dokiladnie rozpisanego.Mam zamiar wziac anapolon, dece,i entante. Jesli znacie jakis dobry cykl po ktorym pojdzie mi na masie i sile prosze o rozpiske z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
metka z DB PHARMA 10mg/tab
test prolongatum z Jelfy 10szt/1mil
test prioponat z TP 2x10/mil
deka grecka 10x2/mil
finabolon z GP 1x10/mil
moim skromnym zdaniem tego trena wywalic na inny cykl a dokupic metki . Czlowiek uczy sie całe życie...
sorki ale jakos niepotrfie nawiazac nowego tematu. Mam 110kg i 185cm
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
oddam tego trena za test
prolongatum
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik lorak edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam prosbe o podpowiec co i jak wziasc i czy to bedzie dobre czy lepiej cos zamienic na cos innego mam taki plan :metka +testosteron przez 4 tyg potem 2 tygodnioe odblokowania a nastepnie metka i oxy przez nastepne 4 tyd co o tym myslisz jesli moze byc to jak to wziasc lub co zamienic za odpowiedz z gory dziekiSiema, przedstawie najnowsze cykle sterydowe wraz z opisami. Oczywiscie jak zawsze az do mojego potwierdzenia zakonczenia tematu nie umieszczajcie swoich postow ! Cykle sa opracowane wedlug najnowszych badan ktore nie pozwalaja na zablokowanie przysadki na dlugi czas podczas uzywania SAA. Zobaczcie sami !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam pytanko czy deka zda egzamin na bolące kości łokci
To nie tutaj powinieneś pisać. Podejrzewam że chodzi Ci o ból stawów łokciowych. Jeśli tak to kup sobie Animal flex i smaruj łokcie fastum żel lub ben gay - maści które rozgrzewają i dobrze wpływają na bóle reumatyczne. Z tego co mi wiadomo deka łagodzi bóle stawów podczas kuracji/cyklu pomaga podczas kuracji po cyklu zwykle ból powraca. Moim zdaniem jeśli leczyć stawy to napewno nie koxem. Spróbuj tak jak wyżej napisałem. W aptece jest full maści na stawy a z suplementów najlepiej Animal Flex lub glukozaminy innych firm.
Użytkownik hardcorowy-styl.pl edytował ten post Ponad rok temu
Podziękuj mu Kliknij na plusika przy jego wypowiedzi
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - ZAPRASZAM NA MOJA STRONE
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu