Schudnięcie + rzeźba - jaki trening
Napisano Ponad rok temu
Jak już niejeden z Was pisał, zbliza sie lato wiec warto nad soba popracowac.
Moj problem jest taki.
Mam ok 190 cm wzrostu i obecnie waze ok 96 kg. Chciałbym schudnąc jakies 8-10 kg a jednoczesnie poprawic sobie rzezbę. Najbardziej jednak zalezy mi na schudnieciu z ud i dupy;). Sama waga nie stanowi dla mnie problemu, jednak te uda...Oczywiscie brzuszek niestety tez troche urosl, dlatego chcialbym sie go pozbyc i jednoczesnie wyrzezbic lekko (lacznie z klatka - chcialbym miec delikatnie zarysowane miesnie klatki piersiowej).
Myslalem o kupnie jakiegos termogenika - np. TSE i do tego cwiczenia.
Co najlepiej robic? O ile na klatke i brzuch to jest duzo cwiczen, to nie wiem jak zabrac sie za uda i dupe;). Ja zrobic, zeby tez przy tych calych cwiczeniach nie schudnac za bardzo na twarzy?? (czy to mozliwe - czy jak schudne 10kg, to na twarzy to bedzie widoczne? )
Pozdraiwam i czekam na jakiekolewiek sensowne odpowiedzi;)
Napisano Ponad rok temu
Jesli nie to proponuje trening Ogolnorozwojowy ale treningu to juz poszukaj wpisz ogolnorozwojowy i rox !
Wejdz tu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i poszukaj odpowiadajacych ci cwiczen. pzdr
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Poranne ćwiczenia niestety odpadają, ze względu na to, że chodze do pracy i teraz wstaję przed 6...
Myślałem o bieganiu, ale raczej wieczorem - przed spaniem + basen 1-2 razy w tygodniu i do tego siłownia.
Teraz pozostaje mi znalezienie dobrego treningu;)
Napisano Ponad rok temu
Trening na początek ogólnorozwojowy 6tyg.
Aeroby polecam rower,marsz,stepper a przy dość dobrej wydolności fizycznej jogging,pływanie (żabka) 4-5x w tyg po 60 min.
Chodzi o to abyś wykonywał aeroby utrzymując cały czas dośc równe tępo i nie doprowadził do zadyszki.
Ma to być wysiłek o umiarkowanej intensywności, wtedy wykonujesz prace tlenową przy której spalasz najwiekszą ilość kcal pochodzącech z tłuszczu.
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o to abyś wykonywał aeroby utrzymując cały czas dośc równe tępo i nie doprowadził do zadyszki.
Ma to być wysiłek o umiarkowanej intensywności, wtedy wykonujesz prace tlenową przy której spalasz najwiekszą ilość kcal pochodzącech z tłuszczu.
Właśnie o tego typu rady mi chodziło;) Dzięki.