10:30 II Śniadanie (w szkole)-Jedna lub dwie kanapki z żółtym serem
13:30 Obiad-Ryż+kurczak/ tzw. "warzywa na patelnię" czyli mieszanka rożnych warzyw podsmażonych na znikomej ilości oleju./Jakaś ryba/Rosół lub jakas inna zupa (nie wiem czy to dobry wybór ale 1-2x w tygodniu powinienem zjeść normalny domowy obiad-poprostu mama nie da mi spokoju )
około godziny 17:30 jakiś mały posiłek w formie nabiału+ jakiś owoc
19:00-20:00 trening na siłowni-po treningu posiłek zawierający duże ilości węglowodanów i nieco nabiału
Między posiłkami jako przekąska-orzechy/jakieś ziarna
(oczywiście są to rożne propozycje posiłków,wypisane po ukośniku,zeby ktoś nie pomyślał,że zjadam to wszystko na 1 raz)
Na siłownię chodzę od 2 tygodni.Poniedziałki środy i piątki.We wtorki i soboty ćwiczę na własną rekę w domu: pompki brzuszki itp lub biegam. (mam w domu do dyspozycji hantle 2x po 4kg więc kiepsko)
Czwartek i niedziela-Wolne
Jest to taka moja ogólna dieta.Moj trening jest ogólnorozwojowy.Chcę poprawić swoją sprawność fizyczna,wzmocnić się i zrzucić nieco brzucha.
Mam 18 lat,70kg wagi,wzrost około 175 (dawno się nie mierzyłem)
Proszę o poprawki i wyrozumiałość.Ta dieta to i tak dla mnie duża zmiana.Jeszcze nie dawno objadałem sie fast foodami,jadłem kiedy chciałem i ile chciałem.Mimo to od kilku dni trzymam się moich nowych nawyków i jest pozytywnie
Z góry dzięki za pomoc.
Użytkownik beatsquad edytował ten post Ponad rok temu