Alkochol...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Alkochol...
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak. Przed melanżem proponuję to co już wspominał MaC406 witaminkę C i posiłek bogaty w węglowodany i duże ilości mięcha!!! + troszkę tłuszczy, po melanżu również to samo tylko że już nie koniecznie mięsko w zależności od pory dnia może to być białko szybciej wchłanialne jak np. odżywka białkowa + Węgle Carbo/Vitargo/Vextargo.z tego co ja zaobserwowałem to alkohol raczej odwadnia.....ale to moje spostrzeżenia
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
No tak powinno się robić, ale powiedz Kto tak będzie pił?jak juz chcesz pic to po kazdym piwie pij szklanke wody
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Amerykańskie badania wykazały, że piwo doskonale uzupełnia poziom płynów ustrojowych po długotrwałym wysiłku.
Na 100g piwa przypada ok. 95g wody i to nie byle jakiej. Jest z w niej rozpuszczone 40 różnych związków mineralnych. To taki naturalny izotonik z wielowiekową tradycją. Poprawia wydolność organizmu, zwłaszcza płuc. Oprócz minerałów piwo ma spore zestawy witamin- B2, B6, Niacyna , A,D,E i H.
Półlitrowe piwko dostarcza ok. 18% dziennego zapotrzebowania na witaminę B6 i aż 30% na niacynę.
Z umiarem nie jest takie straszne Jedynie zwracać uwage na dobre nawodnienie dużo pijąc podczas melanżu
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piwo doskonale nadaje się do uzupełniania płynów po długotrwałych wysiłkach. Np. amerykańscy lekarze zalecają je jako szybkie uzupełnienie płynów ustrojowych po biegach długodystansowych.
Piwo ma takie samo ciśnienie osmotyczne jak ludzka krew. Dzięki temu wszystkie jego przyswajalne składniki przedostają się do krwi niemal bezpośrednio, nie obciążajc dodatkowo organizmu.
Dlatego piwo może śmiało się mierzyć z wszelkimi modnymi napojami izotonicznymi typu Izostar. W przeciwieństwie do "izotoników" piwo jest napojem naturalnym - wystarczy porównać etykiety obydwu. Od kilku lat eksperci zalecają wszystkim sportowcom wypijanie półlitrowego kufla piwa przed snem.
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
a jesli pijemy piwko raz czasem kiedys to nic strasznego bo sami wiemy ile wody jest w naszym wspanialym piwie
jak mawial moj dziadek "alkohol pity nawet w duzych ilosciach ale z UMIAREM nie szkodzi" - fakt ze smiagal na siłke
Napisano Ponad rok temu
koniec fraszki
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Otóż ponad 2 lata nie piłem alkoholu (max piwo 0,33).
Jakieś 3 tyg temu skusiłem sie na popijawke (piwa) bedąc na cyklu kreatynowym.
Po tej imprezce zanotowałem najwiekszy przyrost w obwodzie ramienia jaki miałem w takim czasie.
Dzien wczesniej trenowałem bic+tric i łapa po melanzu była strasznie napuchnięta co mogło byc spowodowane duzym nawodnieniem.
Przed,podczas i po melanzu uzupełniałem białko,wode i wit c.