spadek sily po sterydach
Napisano Ponad rok temu
moze najpierw cos o mnie
wiek 30
waga 85
staz okolo 1 roku (wiem ze powinno sie po 2 latach brac za sterydy wiec prosze nie krytykowac:) )
a wiec do problemu.
W czasie cyklu po 2 tyg ktory polega na 100 tab mety i 10 strzalach omnadren 250 stracilem okolo 15 kg sily
podam taki przyklad
wyciskalem na klate okolo 80 kg teraz mam problemy z 65 kg
przeciesz z tego co wiem powinno byc odwrotnie .
moze ktos wie dlaczego tak jest?
Dzieki z gory.
sorki za byki siedze 20 lat w niemczech
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki za taka szybka odpowiedz.
towar wygladal na orginal porownowalem go z fotami w necie .Zapomnialem dopisac jeszcze 1 sprawe w czasie
tego jeszcze cyklu wzialem pare silnych tabletek na bol zeba wiem to byl duzy blad ok ale bylo chyba w 2 tyg cyklu a sila nadal nie przychodzi.
ale to by moglo byc jak pisales ze organizm broni sie przed szkodliwymi substancjami bo kurde innej opcji juz nie widze ale i tak chcialem sie tutaj was spytac bo nie daje mi to spokoju.
zostaly mi jeszcze 4 strzaly omnadrena no i reszte mety sadzisz MAC ze dalsze strzaly nie maja teraz sesnsu czy dokonczyc
cykl tak jak powinienem.
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
kto ci takich glupot nagadal????(wiem ze powinno sie po 2 latach brac za sterydy wiec prosze nie krytykowac:) )
a z ta sila to nie jest ze masz towar lipny ja tez mam czasami cos takiego tylko ze ja np mam tak ze podnosilem sobie 1 raz 125kg a na cyklu podnosze 115
to zalezy od psychiki ale za to robie np wiecej powtorzen w seriach jak jestem na cyklu mniejszym ciezarem
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
kto ci takich glupot nagadal????
a z ta sila to nie jest ze masz towar lipny ja tez mam czasami cos takiego tylko ze ja np mam tak ze podnosilem sobie 1 raz 125kg a na cyklu podnosze 115
to zalezy od psychiki ale za to robie np wiecej powtorzen w seriach jak jestem na cyklu mniejszym ciezarem
nikt mi nie gadal tego troche czytalem i czesto pisali zeby za sterydy brac sie tak po 2 letnim stazem:)
piszesz ze psychika hmm nie wiem ale ok sprobuje z mniejszym ciezarem i wiecej powtorzen.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
niektorzy pisza ze kreatyna jest sterydemnikt mi nie gadal tego troche czytalem i czesto pisali zeby za sterydy brac sie tak po 2 letnim stazem:)
a tak naprawde po sterydy siega sie gdy juz wiesz ze odzywki i trening juz nie dzialaja oczywiscie zaden steryd nic ci nie da jezeli nie bedziesz mial odpowiedniej diety
to jest tak jak bys mial ferrari a nie mial paliwa zeby nim jezdzic
pozdro
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
niektorzy pisza ze kreatyna jest sterydem
a tak naprawde po sterydy siega sie gdy juz wiesz ze odzywki i trening juz nie dzialaja oczywiscie zaden steryd nic ci nie da jezeli nie bedziesz mial odpowiedniej diety
to jest tak jak bys mial ferrari a nie mial paliwa zeby nim jezdzic
pozdro
diete mam
dzieki za porady:)
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Teraz to ja juz nic nie rozumiem.Dzisiaj trenowalem klatke piersiowa i przy wyciskaniu sztangi do gory
zauwazylem ze moja lewa reka jest duzo silniejsza niz prawa(jestem praworeczny)
Pozniej chcialem naprezyc miesnie klaty i lewa strona klaty byla twarda jak kamien a prawa strona miekka.
Poprostu nie umiem prawej strony klaty naprezyc
Wszystkie inne miesnie czy biceps czy triceps czy miesnie nog moge spoko naprezyc tylko nie prawa strone klaty.
Mam jakas blokade czy co ?