Brak siły , energi lecz motywacja jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak kumple maja juz rozstepy to zapytaj sie czy ciezko jest sobie samemu wbijac strzykawke w tylek
Napisano Ponad rok temu
widocznie nie jestes taki silny, spokojnie wszystko w tym sporcie przychodzi z czasem. Biora cie do pomcy bo pewno jestes duzy a po 6 miechcach to efektow jakis kolosalnych moze nie byc ( wiem to po sobie)
A jak kumple maja juz rozstepy to zapytaj sie czy ciezko jest sobie samemu wbijac strzykawke w tylek
w ciągu paru pierwszych miesięcy jest najwiekszy skok siły i masy , rozstepy nie swiadcza o braniu dopingu .
Jak u Ciebie z dieta , jak wyglada Twój plan dnia , gdzie pracujesz , podaj posiłki jakie jesz wciągu dnia i kiedy jest trening a zaraz cos sie wymodzi .
http://www.youtube.com/watch?v=8mff9KWXoPE
Napisano Ponad rok temu
pokaz nam tez swoj trening
Napisano Ponad rok temu
to ze mu sila dobrze idzie to nie znaczy ze jest strongmenem. Bo jak nie chodzilem na silke myslalem ze tez jeszcze jakims silaczem a teraz jak na to patrze z przecwiczonymi miesiacami widze jaki naiwny bylem. Co do roztepow zazwyczaj sa jak za szybko rosniesz jezeli jego kumple dorosli i patrzac na to ile swinstwa jest na rynku to mozliwe ze czyms sie faszeruja. Pamietaj nigdy nie wierz ludziom bo kazdy sie tlumaczy ze nic nie bierze, bo dzis slyszalem opowiesc goscia ode mnie z silki ze przez mete malo co sie nie pozegnal ze swiatem w wieku 18 lat
pokaz nam tez swoj trening
Tez nie ćwicze miesiąc tylko prawie 3 lata , i rozstępów pierwszych nie dostałem po mecie tylko po kreatynie , teraz dalej rozciagaja sie po czym innym
Czekamy na plan dnia , odżywianie i trening
Użytkownik PvE edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1 posiłek
3 jaja gotowane całe + mleko z płatkami owsianymi ( z dodatkiem rodzynek + orzechów ) do tego łyżeczka oliwy z oliwek.
2 posiłek
Ten posiłek jest w pracy także pieczywo razowe z szynką/serem + warzywami + caly pomidor ( wiem , że polecicie mięso typu pierś ale żygać mi się chcę jak mam tyle tego jeść : ( ).
3 posiłek ( tutaj naprawdę choćbym nie wiem co muszę niestety posiłek zastąpić odżywką , gdyż już przerwy nie mam i bhp nie pozwala jeść na stanowisku pracy - także odżywka białkowa + banan
4 posiłek ( przed treningowy )
Woreczek ryżu brązowego + pierś z kurczaka z warzywami
5 posiłek ( po treningu )
Tutaj nie wiem co wrzucić. Będzie to prawdopodobnie rowniez ryz + troche miesa , czasem ryby
6 posilek ( przed snem )
250g twarogu + warzywo
Dieta niby nie profesjonalna ale coś tam jest teraz trening jaki stosuję :
KLATA : Wyciskanie na lawce poziomej 4 serie po 12.10.8.8
Wyciskanie na lawce skosnej 4 serie 12.10.8.8
Wyciskanie hantli na lawce skosnej i poziomej 4 serie 12.10.8.8
Rozpietki 4 serie
TRICEPS : Wyciskanie francuskie sztangi w siadzie na ławce poziomej 4 serie po 10.8.8.8
Wyciskanie sztangielki na ławce poziomej w siadzie 4 serie 10.8.8.8
Prostowanie ramienia ze sztangielka w opadzie tułowia 4 serie 10.8.8.8
Wyciskanie sztangi na ławce poziomej wąskim uchwytem 4 serie 10.8.8.8
BICEPS : .UGINANIE RAMION ZE SZTANGIELKAMI STOJĄC PODCHWYTEM(Z „SUPINACJĄ” NADGARSTKA) 4 serie 12.10.8.8
UGINANIE RAMION ZE SZTANGĄ NA „MODLITEWNIKU" nadchwytem i podchwytem 4 serie 12.10.8.8
UGINANIE RAMION ZE SZTANGIELKAMI W SIADZIE NA ŁAWCE SKOŚNEJ(Z SUPINACJĄ NADGARSTKA): 4 serie 12.10.8.8
PLECY : PODCIĄGANIE SZTANGI W OPADZIE(WIOSŁOWANIE): 4 serie 12.10.8.8
PODCIĄGANIE SZTANGIELKI W OPADZIE(WIOSŁOWANIE): 4 serie 12.10.8.8
PODCIĄGANIE KOŃCA SZTANGI W OPADZIE: 4 serie 12.10.8.8
PRZNOSZENIE SZTANGI W LEŻENIU NA ŁAWCE POZIOMEJ: 4 serie 10.8.8.8
BARKI : Wyciskanie sztangi zza głowy 4 serie 12.10.8.8
Wyciskanie sztangielek 4 serie 12.10.8.8
Unoszenie sztangielek bokiem w górę 4 serie 10.8.8.8
Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia 4 serie 10.8.8.8
Unoszenie ramion w przód ze sztangą 4 serie 10.8.8.8
No i przedramiona - uginanie sztangi nadchwytem podchwytem + zwijanie obciazenia na sznurku.
Jeśli chodzi jak ćwiczę to tak
Poniedziałek : klata + triceps
Środa : Plecy , Biceps , przedramiona
Piątek : Barki
Niedziela : czasem nogi.
Dodam , że moim piorytetem są ramiona tzn najbardziej przedramiona także jak można je ćwiczyć by szybciej rosły ? Biceps tez ?
Napisano Ponad rok temu
1 ok + 10 ml oliwy , ok , 3 dokup gainera i pij dodatkowo do tego , 4 ok , 5 daj tu ryż z bananem , 70g ryzu + 2 banany , 6 30min po 5 posiłku , daj makaronlub ryż z mięsem ( wołowina lub kurczak ) , 7 twaróg + odżywka białkowa + 10ml oliwy z oliwek , trening tak przepatrzyłem to mnie razi tylko brak podciągania na drążku lub sciagania wyciągu do karku na najszerszy plecków . Ten gainer jakbys kupił to mógłbyś nawet dac za ten 5 posiłek po treningowy , potrzebujesz kcal , duzo kcal to masa bedzie szla , a z masa siła
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Ktoś napisał kup gainera , niestety nie stać mnie by tyle odżywek kupować - wiem ,że banan to cukry proste ale nie może on być do tej odżywki białkowej w 3 posiłku ? Co do posiłku po treningowego to może to być banan z ryżem ? I każesz zaraz po tym 30 minut mi jeść ponownie ryż i kurczaka ? Sorka ale się zesram tak więc musi to być jeden posiłek po treningowy.
KEVIN :
Ale jak mam zakładać większe ciężary skoro nie daje rady z tymi ? chodzi o to , że na 1 serie mam siłę nawet te trochę większe ciężary a później puchnę i ciężko mi nawet te dziecinne ciężary wziąść ( myślę nad kreatyną ). Podciągać się nie mogę bo nie mam drążka ani jakiejś rury ale skombinuję. A i wytłumacz mi jakie ćwiczenia np. należą do izolowanych a jakie do wielostawowych ? Izolowane to ćwiczenie które ćwiczy poszczególną partię a wielostawowe to znaczy wszystko ? A i jak robię max 8 powtórzeń to nie czuję się jakiś taki skatowany tzn zmęczony.
Napisano Ponad rok temu
z tą odpowiedzią sie nie zgodze a dokladnie o to zdanie ,,A jak kumple maja juz rozstepy to zapytaj sie czy ciezko jest sobie samemu wbijac strzykawke w tylek ,, ja po 6miechach ziomek kokszenia miałem na bicu a tera juz nawet nad klata mi sie robią koło barkow i jak to Ty powiedziałes nigdy sobie nic w dupe nie wbijałem...wiec wiesz ostroznie z tym jak odpisujesz bo potem pujdzie plotka ze jakies ziomki kują dupę a wcale tak może nie byćwidocznie nie jestes taki silny, spokojnie wszystko w tym sporcie przychodzi z czasem. Biora cie do pomcy bo pewno jestes duzy a po 6 miechcach to efektow jakis kolosalnych moze nie byc ( wiem to po sobie)
Napisano Ponad rok temu
Kolego może przemeczyles sie, za dużo oczekujesz od organizmu, regeneracji Ci brak
Użytkownik cezaryyy edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe nie złoszcze się ale wiesz to takie podejście maja zobaczą takiego 16latka jak ja na siłce zobacza jakis mały rozstęp na bicku i juz sterydziarz hahaadus405 nie złość sie
Kolego może przemeczyles sie, za dużo oczekujesz od organizmu, regeneracji Ci brak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo się spasł?;d a moj kuzyn am ale on dlatego ze szybko rośnie;pWiesz co Ci powiem, mój kolega nie ćwiczy siedzi przed komputerem cały dzień i gra w gry. Spasł sie. A na plecach na samym środku na plac rozstepów wielkości Hm.. Piłki do gry w ręczną. Długości 2 cm bardzo dużo jeden przy drugim. Jeszcze ma pod kolanami z drugiej strony ale to kilka takich dłuższych No i od czego to??