Jajka z fermy??
Napisano Ponad rok temu
Nie daleko mnie jest farma z kurami. Zawsze jaja kupowałem ze sklepu, ale tam za 30 jaj płaci sie 4 złote!! Lecz niektóre z nich są dziobniete przez kure tzn. Małe dziurki, ale jajko sie nie wylewa bo jest jeszcze błona. Czy te jajka są złe?? Mają mniej białka??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik cezaryyy edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma znaczenia, ponoć zawodowcy nawet 20 dziennie jedząA tak wgl to ile jajek można zjeść w tygodniu??
Napisano Ponad rok temu
W żyłach odkłada się cholesterol produkowany przez człowieka. Na dobe musi ileś tam sie w organizmie tego cholesterolu znaleźć, a im więcej go dostarczymy z zewnątrz(pokarm, z którego nie zalega w żyłach), tym mniej sami go wyprodukujemy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jajka. Po prostu. |
Kuchnia |
|
|
||
Jajka |
Kuchnia |
|
|
||
Smacznego jajka |
Humor |
|
|
||
Dobry cholesterol = jajka |
Diety |
|
|
||
JAJKA Z NIESPODZIANKĄ |
MAGIA STALI |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mikrofala vs.smazenie
- Ponad rok temu
-
Witam
- Ponad rok temu
-
Dieta na redukcję tłuszczu
- Ponad rok temu
-
Dieta na ogolnorozwowke?
- Ponad rok temu
-
jaka dieta do treningu na masę ?
- Ponad rok temu
-
Dieta na mase (początek przygody)
- Ponad rok temu
-
Metabolizm
- Ponad rok temu
-
Dieta naszych przodków - paleodieta
- Ponad rok temu
-
Dieta.
- Ponad rok temu
-
przetwory mleczne na redukcji
- Ponad rok temu