Spalanie mięśnia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik konkret edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wstaw zdjecie lydek to pomozemy bo wydaje mi sie ze nie ma tragedi, znajac zycie i kobiety to napewno troche histeryzujesz
Zapewniam, że nie histeryzuje. 40 cm mają w obwodzie gdy stoję. Proszę tylko nie zdjęcia . Uwierzcie mi na słowo. Nie jestem przewrażliwiona na punkcie swojej urody więc nie przesadzam tylko stwierdzam przykre dla mnie fakty. ;/ To jak spalić mięśnie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Despera edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja, tak jak inicjatorka tematu, jestem kobietą. Mam jednak problem nieco inny, mianowicie silnie rozbudowane mięśnie brzucha... I nie mam pojęcia jak się ich wyzbyć. Przyznam się, że ślepo ćwiczyłam i to dość długo. Wszytsko było dobrze dopóki nie zaczęłam robić rzadszych treningów i jeść normalnie> czyli bez nisko kcal diety, więcej białka itp. Przyznam się bez bicia była to czysta amatroszczyzna. Mam 177cm wzrostu i ok.4 cm mięśni, a to sporo. Nie pytajcie mnie jak mogłam się do tego doprowadzić nie widząc, że te mięśnie mi rosną... Sądziłam, że się roztyłam. Od dziecka miałam problemy z oponką, toteż brzuch był moim fatum i głównym celem do katowania... Kiedy znów wzięłam się za siebie radykalniej, schudłam ostro i wtedy zobaczyłam, że mam ponad 80cm w pasie przy wadze 56kg... Wyglądałam jak anorektyczka w ciąży. Proszę pomóżcie mi. Najgorsze są mięśnie skośne bo poszerzają w talii!> a do tych przyczyniło się hulahop z obciążeniem> te "cudowne, masujące hula hop"!
Napisano Ponad rok temu
Fuck regeneration & overtraining
Napisano Ponad rok temu