Prośba o dobranie trningu
Napisano Ponad rok temu
Na siłownie chodzę przeszło miesiąc, do tego dwa razy w tygodniu biegam po 30 minut. Dieta: staram się jeść jak najmniej tłuszczu, cukru i słodyczy nie jem od 2 miesięcy, do tego biorę Thermody oraz L-karnityne 3 activ. Posiłki jem 4 do 5 razy dziennie i tak na śniadanie 2 kromki razowego chleba z białym serem do tego gorzka herbata bądź kakao oczywiście niesłodzone, drugie śniadanie to też dwie kromki razowego chleba z serem bądz wędliną drobiową do tego jogurt ewentualnie kefir, na obiad to zależy co mama przygotuje, na podwieczorek kromka razowego chleba z tuńczykiem popita herbata, a samym wieczorem jogurt ewentualnie owoc. Chciałbym pozbyć się tłuszczu i zastąpić jego miejsce mięśniami, wiem że to duuuuuużo pracy i wysiłku będzie mnie kosztowało ale chciałbym wyglądać normalnie. Na siłownie chodzę trzy razy w tygodniu poniedziałek, środa i piątek średnio po półtorej godzinki, do siłowni mam jakieś 3km i ten dystans pokonuje na nogach ewentualnie rowerem.
Byłbym wdzięczny za pomoc w ułożeniu jakiegoś sensownego planu treningowego.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
posiłki jedz tylko 3 razy w ciągu dnia, ale nie SYTE 4 jak będzie się chciało mocno jeść to owoc
5 razy to na masę a Ty jej troszkę masz
trening podstawowy
pierwszy dzień.klatka triceps
drugi dzień.plecy biceps
trzeci dzień.nogi barki
rób dużo ruchów małymi ciężarami, jeśli trochę zredukujesz tkankę tłuszczową można inaczej się pobawić,
do siłowni możesz sobie dobiegać, to wstępnie ukrwienie lepsze będzie
używasz Thermody oraz L-karnityne 3 activ, może zamień to na hmb zwykłe, np olimpa w blistrach na allegro znajdziesz
( na wielu to się nie sprawdza, a na wielu wręcz przeciwnie ) może warto sprawdzić?
ja bym tak to zrobił, nie daję żadnej gwarancji że uzyskasz efekt jaki chcesz, ale sam rozmyśl sprawę czy może jednak warto spróbować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu