Spadek siły po Clenbuterolu
Napisano Ponad rok temu
Dodam że zacząłem go brać po skończeniu mety i łącze go z Jabłczanem Kreatyny i Tribulonem
Trochę mam dola z tego powodu, jak byłem zajebiście zadowolony wzrostem siły po mecie teraz ją trace przez Clen
Proszę o opinie pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-4 Metanabol 20mg/ed
4-6 Tribulon/4 kapsułki ed (3,6g/ed)
3-10 Jabłczan Kreatyny 18,75g/ed (w dni nietreningowe również)
6-10 Clenbuterol Lyka Labs (rozpiska poniżej)
01. 40mcg
02. 40mcg
03. 80mcg
04. 80mcg
05. 80mcg
06. -
07. -
08. 80mcg
09. 80mcg
10. -
11. -
12. 80mcg
13. 80mcg
14. -
15. -
16. 120mcg
17. 120mcg
18. -
19. -
20. 120mcg
21. 120mcg
22. -
23. -
24. 120mcg
25. 120mcg
26. -
27. -
28. 160mcg
29. 160mcg
30. -
31. -
32. 160mcg
33. 160mcg
Biorę od 7 dni, siła spadła z 10%
Clomidu nie było warto przy takiej dawce, poza tym to był ruski under 5mg
Napisano Ponad rok temu
Nikt nie pomoże pomimo tego że wszystko rozpisałem jak należy...
Może odwiedzi ten temat ktoś bardziej doświadczony?
Napisano Ponad rok temu
"Clomidu nie było warto przy takiej dawce " - zawsze warto .
I wg źle podchodzisz do tematu , to nie jest " spadek sił po clenbuterolu " tylko : Normalny spadek siły po cyklu ( w dodatku bez odbloku ) .
Pozdr.
Użytkownik VanEyden edytował ten post Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Jak wyżej , clen wziołes na podtrzymanie masy , a gdzie odblok ? Powinienes tez zjesc lisć clomidu , ewentualnie do tego jakis tribulus a nie tak jak ty to zrobiłes sam tribulon za 50zł .. To normalne że siła spada po cyklu . Zawsze na odbloku sie cwiczy juz mniejszym obciązeniem ..
"Clomidu nie było warto przy takiej dawce " - zawsze warto .
I wg źle podchodzisz do tematu , to nie jest " spadek sił po clenbuterolu " tylko : Normalny spadek siły po cyklu ( w dodatku bez odbloku ) .
Pozdr.
Clen zacząłem brać 2 tygodnie po skończeniu mety, jak skończyłem brać mete i zaczalem brac Tribulon z Kreatyna notowałem dalszy wzrost siły, dopiero po włączeniu Clenu trochę spadło No ale może i masz rację, chyba zmniejszę sobie obciążenie o jakieś 10 - 15% i powinno być OK, bo jestem trochę podłamany tym natychmiastowym spadkiem siły, to denerwujące... Niby kilka kg mniej przy wyciskaniu a już dołek, to nie wiem jak muszą się czuć osoby ćwiczące które biorą np Testosteron, Omke i inne tego typu sterydy.
"Zawsze na odbloku sie cwiczy juz mniejszym obciązeniem .. " O tym już nie wiedziałem, muszę podziękować, teraz sobie zmniejsze trochę i powinno być OK
MaC406 napisał: "W testach wyszło iż 10mg Metanabolu blokuje przysadke 15-20%. W przypadku 20mg dziennie nie potrzeba odbloku w postaci Clomidu/Nolvadexu ale dobrze uzyc dobrego dopalacza testy."
Może Tribulon nie jest najlepszym dopalaczem testy, ale lepsze to niż nic, chodzi o finanse
Pozdro VanEyden i czekam na odpowiedź
Użytkownik mysthery87 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
juz wiesz dlaczego ?
To ja nie wiem co Ty zrobisz jak bedziesz był tescia z deca załamiesz sie chłopie
Najpierw podłap wiedzy , pozniej rób cykle , i nie mart sie bo siła zawsze po cyklu spada . Ale chociaz tyle ze kreatyne wziołes to nie zeszło wszystko z ciebie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z czystej ciekawosci , co to była za metka ?
Już wspominałem wyżej ruski under 5mg
A Clen jaki obecnie biorę mam taki, nieźle klepie
Napisano Ponad rok temu
Nadal nie wiem czemu ludzie jedza takie gówno ktore w 98% na rynku to FAKE ktory wg nie działa badz ma takie stężenie że aby działał jak powinien trzeba by jeść go 50mg dziennie . Przecież jest tyle dobrego i sprawdzonego towaru .. Razak , DB Pharma , Naposim , Jelfa - to sprawdzone działające .. To co masz na zdjeciu to było w kiblu spuscic , nie wiem który szanujący sie dill proponuje jeszcze cos takiego ludziom .
Temat wydaje sie na zakonczony , nastepnym razem przed cyklem , napisz tu na forum , a napewno wymysli ci sie cos co cie porobi jak powinno i poda pewne środki .
Clen wyglada dobrze .
Użytkownik VanEyden edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ulalalalalalalalala , no i tu nam sie problem rozwiązał
Nadal nie wiem czemu ludzie jedza takie gówno ktore w 98% na rynku to FAKE ktory wg nie działa badz ma takie stężenie że aby działał jak powinien trzeba by jeść go 50mg dziennie . Przecież jest tyle dobrego i sprawdzonego towaru .. Razak , DB Pharma , Naposim , Jelfa - to sprawdzone działające .. To co masz na zdjeciu to było w kiblu spuscic , nie wiem który szanujący sie dill proponuje jeszcze cos takiego ludziom .
Temat wydaje sie na zakonczony , nastepnym razem przed cyklem , napisz tu na forum , a napewno wymysli ci sie cos co cie porobi jak powinno i poda pewne środki .
Wiesz jak to jest... Jak się nie ma to kupuje się u "Józka za rogiem", ale teraz już wiem że to było najgorzej wydane 30 zł
Gdybym miał dostęp do Razaka to nawet bym się nie zastanawiał
Co do Jelfy, może we Wrześniu porozmawiam z wujkiem lekarzem ale narazie nie będę ruszał mietka przed wakacjami bo nie chcę być zalany, po wakacjach napewno bede o tym myslał ale nie teraz. Wybiorę to co mam, później BCAA i może jakieś winko w oralach, ale to wszystko w dużym stopniu zależy od kasy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wypisze ci bo NFZ teraz siada na lekarzy co wypisuja to i bedzie sie bał , a nawet jak Ci wypisze to wujkowi lipy mozesz narobić wiec szkoda zachodu . Wiec pisz po wakacjach śmiało Wtedy sie cos pomysli . Dobranoc .
No skoro tak mówisz to OK
No dobranoc