Jak przygotować cykl?
Napisano Ponad rok temu
1. Testolic 100mg
2. Gonasi HP 2000
3. Clomipnene citrate
4. APX labs nandrolone 100
5. Stanozol 10 mg
Proszę o info jaki cykl sobie przygotować.
Z góry dziekuję,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No tak ja ci rozpisze a ty umrzesz za kilka dni.A może ty masz 10 lat? Chyba zasięgając takiej porady nalezałoby sie przedstawić, napisać cos o sobie , wiek waga, przebyte cykle staz cel cyklu.
Masz racje mój błąd :-) chociaż jak sprawdzić to co napisze :-)
Mam 35 lat
85 kg wagi
Będzie to mój pierwszy cykl
Chodzę na siłownię od 2 lat średnio 3 razy w tygodniu + 2 dni aeroby. stosowałem suplementacje kreatyną + standardowe aminokwasy, białko i węgle. Od jakiegoś czasu (6 miesięcy) mam lekkie kłopoty z rotatorem barku. Znajomy lekarz powiedział mi że sterydy mogą w pewnym stopniu zlikwidować ten problem. dlatego po zastanowieniu zdecydowałem się na ten cykl i zakupiłem powyższe produkty.
Będę wdzięczny za rozpisanie jak go wykonać w najdrobniejszych szczegółach. Jeżeli uważasz że powinienem coś jeszcze dołożyć czy to dla bezpieczeństwa czy też poprawy jakości będę zobowiązany.
Z góry dziękuję,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepszym rozwiazaniem było by zastosowanie zwyklej decki nie npp ,mniejsze ilosci na pierwszy cykl do tego prolo i bedzie ok bol stawu minie na długi czas.Do tego glukozamina i powinno minąc.
Kiedys nie zwracalem uwagi na stawy rzadko stosowalem suple na stawy teraz sa wazna czescia mej suplementacji trzeba o tym pamietac bo kontuzje stawów to poprostu tragedia!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Ja bym nie dawał trzech środków na pierwszy cykl. Przy tej kontuzji odpuściłbym stanozol bo ryje stawy. Napisz czy ten nandrolon to Duraplex 100 , jesli tak cos wymyślimy.Krótka deka da rade , nawodni ten staw , będzie lepiej ćwiczyć ale go nie wyleczy.Musisz się liczyć z tym że po odstawieniu NPP ból może wrócić.
Podam ci dokładnie co mam spisując z opakowań a ty rozpisz mi cykl dokładnie z tych produktów - jeżeli możesz? Skonsultuje to jeszcze z moim znajomym lekarzem i wtedy postaramy się wybrać coś optymalnego wykorzystując wasze doświadczenie.
1. Gonasi HP 2000 U.l/1 ml (IBSA)(3 flakoniki)
2. Nandrolone Phenylpropionate 100ml (APX labs)
3. Testolic Testosterone priopionate 100mg (10 amp of 2 ml)
4. Clomiphene citrate 50mg (24tabletki) Anfarm Hellas
5. Stanozol 10mg (100 tabletek) (APXIlabs)
Będę bardzo wdzięczny za dość szczegółowe wsparcie
1. Jak brać to znaczy jak rozłożyć w czasie?
2. Czy godziny brania maja znaczenie?
3. Jak aplikować?
4. Czy można to łączyć z normalnymi suplementami diety jak BCAA, HMB, białko itp?
5. Co można dodać aby jak najbardziej osłabić skutki uboczne?
Z góry wielkie dzięki.
Pzdr,
Ps. Co do powrotu bólu to wiem że istnieje możliwość powrotu, ale zanim zdecyduje się na artroskopię chcę sprawdzić i tą metodę a przy okazji poprawić muskulaturę.