przykład redukcja 85kg
Napisano Ponad rok temu
80gr płatków owsianych+6-8 białek jaj+rodzynki( wymieszne i smażone bez tłuszczu na teflonie)
2 ryż paraboliczny 30gr+filet z kurczaka200gr+150gr fasolki szparagowej lub brokuł
3makaron 50gr|+filet z kurczka200gr lub indyka+warzywa
TRENING?
4ryż paraboliczny 50gr 200gr filet+ warzywa
5 puszka tuńczyka+1całe jajo(w sosie własnym)
6rodżywka białkowa 50gr
B:220 W 180 DLA OSOBY WAŻĄCEJ OK.85 KG
przede wszystkim prosta, zaden reżim co wazne dla poczatkujacych...tłuszcze to garść orzechów w ciagu dnia do posiłkow przed treningowych...no przede wszystkim dieta w praktyce sprawdzona rzeczą jasna sa aeroby 3-4x w tyg po 40-60min
Napisano Ponad rok temu
1 Płatki owsiane 80gr odżywka białkowa40gr rodzynki ,łyzka kawy rozpuszczalnej(wszystko zmiksowane na wodzie)lub
80gr płatków owsianych+6-8 białek jaj+rodzynki( wymieszne i smażone bez tłuszczu na teflonie)
2 ryż paraboliczny 30gr+filet z kurczaka200gr+150gr fasolki szparagowej lub brokuł
3makaron 50gr|+filet z kurczka200gr lub indyka+warzywa
TRENING?
4ryż paraboliczny 50gr 200gr filet+ warzywa
5 puszka tuńczyka+1całe jajo(w sosie własnym)
6rodżywka białkowa 50gr
B:220 W 180 DLA OSOBY WAŻĄCEJ OK.85 KG
przede wszystkim prosta, zaden reżim co wazne dla poczatkujacych...tłuszcze to garść orzechów w ciagu dnia do posiłkow przed treningowych...no przede wszystkim dieta w praktyce sprawdzona rzeczą jasna sa aeroby 3-4x w tyg po 40-60min
a jak nie mam zadnych odzywek to czym mam to zastapic?? ja mam wszystko barc na wage?? wszystko mam wazyc?
Napisano Ponad rok temu
a jak nie mam zadnych odzywek to czym mam to zastapic?? ja mam wszystko barc na wage?? wszystko mam wazyc?
jak nie masz to wolał bym kupić białko zamiast tego spalacza lepiej na tym wyjdziesz...a co do ważenia to sam pomysl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam dieta skuteczna jem na sniadanie zupe mleczna z platkami rodzynkami i kawusia miedzy posilkiem raczej nic obiadek 2 kotleciki z piersi czasem rybka ryz co 2 dzien wazywa brokuly kolacja sam nabial cheb z serem rybka do tego i jakies 2 h puzniej jogurciik pije tylko wode czasem szklanke soku pomidorowego uzupelniam diete czasem wglem albo bialkiem malymi ilosciami tak pomiedzy ale zdko i malo. wazylem 103 kg po 2 tyg albo 2,5 tyg waze 98kg xD polecam do redukcj tluszczyku ps nie zapomnijcie o areobach xD
nabiał,mleko w redukcji nie są dobrym pomysłem..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jaka będzie kolacja jest zwiazane z całą dietą,celem i wagą.
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem nowym uzytkowinikiem forum. Jeśli chodzi o staz treningowy to trenowałem od 17 do 22 roku zycia. Jesli chodzi o same ćwiczenia ich intensywność oraz dobór to sobie radzę natomiast z dietą bywa różnie. Jaki jest problem ? A no taki że po urazie kręgola do dnia dzisiejszego nie ćwiczyłem wcale (mam 26lat). Jak kończyłem przygodę z żelastwem miałem 193cm oraz ważyłem 135kg. Dziś pozostał tylko wzrost a waga skoczyła do 150 kg (bęben i za dużo fatu w udach i tyłku). Z tego co liczyłem moje zapotrzebowanie na Kcal to okło 4700. W pierwszej fazie chce pozbyć się fatu. Postawie na aeroby (5x tyg od 30min do 1h), trening siłowy (powt od 14 do 10), basen 2 x tyg po 1h. Do tego WPC no i spalcz (dozwolony, bądź nie) Moja prośba dotyczy doboru diety oraz supli. Czy bylibyście w stanie pomóć? Moje gg 32188083 Marcin
Napisano Ponad rok temu
Ile zjechaliście oczywiscie z aerobami ?
Napisano Ponad rok temu
z góry dzieki za pomoc i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
teoretycznie 6Mam moze troche głupie pytanie ale czy ta dieta opisuje 5 posilkow dziennie czy 3?
z góry dzieki za pomoc i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o te bialko w 1 i 6 posilku to moze byc: SCITEC 100% Whey Isolate 2kg, TREC Isolate 100 1800g, a moze Fitmax Whey Protein 81+ 2250g?? Doradzcie cos
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-1800g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mężczyzna winien być chowany dla wojny, a niewiasta dla odpoczynku wojownika; wszystko inne jest głupotą .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
6-8 białek ? a to nie jest tak że żółtka mają więcej białka ?
Napisano Ponad rok temu
witam, czym można zamienić tuńczyka gdyż kuzyn nie przepada za rybami?