) oraz nóg, zależy mi również na umięśnieniu pupy, nie jadam śniadań i spożywam dużo węglowodanów, jem 2 do 3 posiłków dziennie,  proszę o pomoc w doborze odpowiedniego treningu i diety
) oraz nóg, zależy mi również na umięśnieniu pupy, nie jadam śniadań i spożywam dużo węglowodanów, jem 2 do 3 posiłków dziennie,  proszę o pomoc w doborze odpowiedniego treningu i diety

Trening dla kobiet
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
 Pozdrawiam.
 Pozdrawiam.  

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Pomoc w odpowiednim treningu, z pominięciem treningu nóg - kontuzja. | Trening dla średniozaawansowanych | 
 |   
 | ||
| Jaka kreatyna? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| samoobrona kobiet w tv | Samoobrona Kobiet | 
 |   
 | ||
| trening | KUNG-FU/WUSHU | 
 |   
 | ||
| Taka sobie CUDA EDC w lesie:) | GALERIA BRONI | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 

- 
			 plan dla 50-latka plan dla 50-latka- Ponad rok temu 
- 
			 Zwiększam obciążenie o 5 kg. Co jaki czas powinienem je zwiększać? Zwiększam obciążenie o 5 kg. Co jaki czas powinienem je zwiększać?- Ponad rok temu 
- 
			 Zapraszam Zapraszam- Ponad rok temu 
- 
			 Zmiana Treningu Masa Na Łapy Zmiana Treningu Masa Na Łapy- Ponad rok temu 
- 
			 Proszę o radę ! Jestem kobietą i mam problem z masą mięśniową ! Proszę o radę ! Jestem kobietą i mam problem z masą mięśniową !- Ponad rok temu 
- 
			 Proszę o program ćwiczeni Proszę o program ćwiczeni- Ponad rok temu 
- 
			 Zwiekrzenie sily rąk (rzutu) Zwiekrzenie sily rąk (rzutu)- Ponad rok temu 
- 
			 Trenig na mase do poprawy Trenig na mase do poprawy- Ponad rok temu 
- 
			 Jak zwiększyc siłe rak na siłowni Jak zwiększyc siłe rak na siłowni- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu