Trening na redukcji
Napisano Ponad rok temu
Czy mozna robić mimo redukcji trening na mase tak 6-10 powtorzen i seria co 1,5 min. Bo wiadomo trening gdzie jest mniej powotrzen jest bardziej efektowny ale ja nie chce sie na przyklad rzezbic tylko chce spalic tluszczyk to jaki trening na wiosne bedzie najlepszy. Moze to ktos wytlumaczyc bo ja chyba sam nie bede miec takiego dylematu, tylko bedzie sie zastanwaic na tym duzo osob z forum A w koncu kto pyta nie bladzi
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
myslalem zeby we wakacje jak bedzie czas wziasc sie za to zeby byl czas na aeroby, bieganko dobry trening i dietke bo tak w tygodniu to pozno ze szkoly przychodze i pozniej trening i jestem tak przedymany ze na nic nie mam sily.
Jak doradzasz kiedy zaczac redukcje i co kupic. Myslalem o amino i ewentualnie karnitynie nie chce raczej spalaczy bo mocno wala w watrobe i serce tez nie dziala tak jak powinno
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ile minut po wysilku fizyczny'( jogging) powinienem jesc sniadanie.
Bo chce robic tak ze beiganko na czczo codziennie z rana tak ze 45 minutem i po poludniu trening silowy, a jak bede mial sily to dorzuce jeszcze jazde na rowerku.
Wiec w ktorym momencie dac najlepiej amino przed i po treningu silowym czy moze dac je tez po bieganiu?
I kiedys moj kumpel byl u dietetyka i mu powiedzial ze jak chce schudnac to co najmiej z 1,5h po wysilku nie powinien jesc. No ale wtedy nasz organizm bierze energie z bialka wiec my tego powinnismy sie wyrzekac i jesc zaraz po wysilku. Ale ile dokladnie czasu powinien byc posilek po tym rannym joggingu jak sadzisz dziecioł ?
Napisano Ponad rok temu
z wymiarow wynika ze nei masz duzo do zrzucenia, wiec az tak bardzo sie nei katuj, rozloz ta redukcje w czasie a wyjdziesz wg mnie na tym lepiej
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Dzieki Dzięcioł leci plusik
poleciały nawet dwa plusy
Użytkownik konkret edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Moze dolozyc do tego nogi?
A brzuszek tradycyjnie po treningu a6w tak ?
plusik juz leci dla kevina
edit:poleci jutro bo dzis przekroczylem juz limit ;}
Użytkownik konkret edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
A dobra teraz kolejne pytanie kiedy najlepiej zaczac redukcje bo myslalem ze we wakacje jak bede mial czas na te poswiecenia to bedzie git bo wtedy wstane rano ugotuje wszystko.
A teraz ciagle szkola i cos do roboty ale z drugiej strony na wakcje mozna by juz bylo lepiej wygladaac wiec jak sadzicie
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE