Doradźcie mi :)
Napisano Ponad rok temu
Chciałem się dowiedziec ile mam brac kreatyny poniewaz mam 14lat i niewiem własnie niechce przedawkowac.Mam nadzieje ze mi cos doradzicie bede bardzo wdzieczny.
PoZdRaWiAm
Herald5
Napisano Ponad rok temu
ale ja juz dosyc długo cwicze lecz jestem za chudy i dlatego chce brac kreatyne.Mam 176cm wzrostu 58kg i 30cm w bicepsie.Ale jestem chudy
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Uważam że z kreatyną możesz jeszcze poczekać, bo sama dieta przyniesie duże efekty, tylko wiadome jest że nie od razu... dużo jedz i ciężko trenuj !
życzę powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
Zacznij jeść 5-6 razy dziennie...najlepiej poczytaj artykuły na temat diety na mase.
Uważam że z kreatyną możesz jeszcze poczekać, bo sama dieta przyniesie duże efekty, tylko wiadome jest że nie od razu... dużo jedz i ciężko trenuj !
życzę powodzenia.
ale kiedy ja juz załatwiłem sobie kreatyne tylko proszę mi doradzic ile brac bo jesli duzo nie bede brał to chyba mi nie zaszkodzi
noo niewiem doradzcie mi cos
Napisano Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Zostaw sobie ta kreatyne . A sianko wydaj na żarcie .
Poczytaj o dietkach
Napisano Ponad rok temu
Doradził Ci , zebys jadł ! Bez dobrej michy nie bedzie masy . Kreatyna nie dla Ciebie jeszcze , sprzedaj ja i kup sobie piersi z kurczaka albo wołowine .
dobrze powiedziane a jak już tak bardzo ci zależy na suplementach to zakup sobie gainera i pij go miedzy posiłkami to wyjdzie ci lepiej na zdrowie a rezultaty i tak beda podobne.
Napisano Ponad rok temu
dobrze powiedziane a jak już tak bardzo ci zależy na suplementach to zakup sobie gainera i pij go miedzy posiłkami to wyjdzie ci lepiej na zdrowie a rezultaty i tak beda podobne.
no ale kiedy u mnie było cięzko zdobyc kreatyne ale ją mam a ze sprzedaniem bedzie jeszcze gorzej
więc bede jednak ją brał po ile jej brac i co jaki czas?
a sprzetu do cwiczen duzo to ja niemam tylko hantle 2x15 regulowane no i sprzęt szkolny mogę na wf chodzic
no wy sie bardziej na tym znacie wiec mi doradzcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie straszcie mnie
Napisano Ponad rok temu
no ale kiedy u mnie było cięzko zdobyc kreatyne ale ją mam a ze sprzedaniem bedzie jeszcze gorzej
więc bede jednak ją brał po ile jej brac i co jaki czas?
a sprzetu do cwiczen duzo to ja niemam tylko hantle 2x15 regulowane no i sprzęt szkolny mogę na wf chodzic
no wy sie bardziej na tym znacie wiec mi doradzcie
doradziłem ci żebyś narazie odstawił kreatyne i zakupił jakiegos gainera w celu uzuelnienia diety jak wogole takowa posiadasz, dieta i trening przede wszystkim a suplementy są tylko dodatkiem (uzupelnieniem) w twoim przypadku jeszcze raz polecam dietanabol + trening + ewentualnie gainer.
Napisano Ponad rok temu
"Kiedy coś sobie obiecujesz, nie możesz się poddać. Gdy jesteś na siłowni musisz wypełnić obietnice jaką sobie złożyłeś. Ludzie, którzy potrafią się motywować w każdej dziedzinie to przeważnie Ci którzy wygrywają."
Napisano Ponad rok temu
no więc białko odstawie
ale bede miał problem z dostaniem gainera czy moge cos innego białko??
Napisano Ponad rok temu
dobrze was rozumiem
no więc białko odstawie
ale bede miał problem z dostaniem gainera czy moge cos innego białko??
sory kreatyne odstawie
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE