Storm+Shock Belial
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik miko39 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wole większe ciężary, bo potrzebuje siły w nogach nabrać. 5 tyg bo na więcej nie starczy, już 1tyg brałem ale musiałem przerwać. Zresztą cykle na kreatynie to ok 6tygzrób liepeij 50 70 90 90,stroma na 5 tyg w ogule bym nie brał ledwo sie wkreci i juz bedziesz konczyl bez sensu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Śniadanie-płatki jajka
trening klatka tric pompa trica troche mniejsza bo tylko 1.5cm
ryż+mięso
13.30 chleb z warzywami jogurt serek wiejski 2 banany
16.30 makaron+indyk
Trening musiałem zrobić rano. Myslałem, ze nie dojade na uczelnie...nie dość, że siku mi sie chciało bo troche wody na treningu idzie to jeszcze słonko świeciło, zaduch a mnie po stormie tam zamulało, ze myslałem że zwymiotuje. Na treningu też było mi nie dobrze, co chwile nową gume do żucia brałem, miętowy posmak pomagał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po tym cyklu, jakieś 2-3tyg FBW dla odpoczynku zrobie i zaczne aeroby robić 2 razy w tyg przed śniadaniem(3 razy w tyg mam trening na którym sie dużo naiegam, wypoce, namęcze, wiec narazie 2razy/tyg) potem trening na siłe 4 dniowy, każda partia raz w tygodniu(myśle że w sobote same nogi ok 20 serii, dwugłowe i czwrogłowe działają antagonistycznie jak biceps i triceps a przecież nie robi na ramiona w sumie 10 serii, dodatkowo w ten dzień łydki) i aeroby troche częściej. Dieta low carb w miare możliwości i ostatni tydzień cyklu na SS dorzuce BCAAjak bedziesz redukowal to nie zmieniaj treningu znacnzie cwcz na duzych ciezarach a wkrec alreoby to dobra mysl
widze ze sie zastanwailes nad tkaim zamiarem zatem zrob jak myslales silowy nie pozwoli ci znacnzie spasc z masy i silyu a areoby wykoncza tluszcz,
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Z treningu na trening od samego początku. Tak konkretnie to od 3 tyg. siła i wytrzymałość w seriach na duży +A wktórym tygodni odczułeś działanie storma
Napisano Ponad rok temu