ja mam syfow troche i pije duzo wody bo mniej jest jak sie duzo pije pije dziennie dobre 5 l
moze być mono z olimpa w kapsach ?
Napisano Ponad rok temu
ja mam syfow troche i pije duzo wody bo mniej jest jak sie duzo pije pije dziennie dobre 5 l
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik VanEyden edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Edytowałem posta wyżej . Może być, mono to mono .
Użytkownik kris24kry8ha edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dieta typowo masowa , trening masowy 4 dniowy , 100 tabs podziel na 3 tabsy dziennie , 33 dni , biorac 2 tabsy czyli 20mg ed mialbys 100 : 2 = 50 dni .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
9-15-21
Użytkownik kris24kry8ha edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik shogun-slupsk edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do metki razaka to bardzo dobra brał bym po 3 tab dziennie. 20mg to sie łyka bardziej przy Jelfie. 12-24 tab cloma starczy. Jeśli chodzi p tradzik to kup sobie w sklepie z odzywkami - CHELA CYNK najlepszy cynk, najwieksza dawka w tab i cena atrakcyjna w aptece tez to jest ale drozsze. Osłona na watrobe to polecam nowy apteczny produkt HEPATIL COMPLEX. Koszt ok 20zł - tab wieksze niz zwykły hepatil ale zawiera tez witamony, lecytyne itd.
HEPATIL® COMPLEX suplement diety zawiera fosfolipidy (205 mg) i ekstrakt z ziela karczocha standaryzowany na zawartość 5% cynaryny, wzbogacony dodatkowo witaminami z grupy B i witaminą E. Źródłem fosfolipidów jest wysokiej jakości lecytyna rzepakowa, której głównym składnikiem jest fosfatydylocholina (około 20%).
Fosfolipidy zawarte w suplemencie diety Hepatil® Complex działają korzystnie na funkcjonowanie wątroby oraz jej kondycję.
Ziele karczocha dodatkowo pozytywnie wpływa na utrzymanie prawidłowego stężenia lipidów we
krwi, dzięki czemu pośrednio sprawia, Ŝe cholesterol pozostaje na właściwym poziomie.
Dawkowanie:
1 - 2 kapsułki dziennie, popijając wodą.
Skład zalecanej dziennej porcji:
Składnik
Zawartość w 2 kapsułkach
Lecytyna rzepakowa 600,00 mg
Ekstrakt z ziela karczocha (Cynara scolymus) 40,00 mg
Witamina E (octan D-alfa-tokoferylu) 12,00 mg
Witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny) 1,40 mg
Witamina B2 (ryboflawina) 1,40 mg
Witamina B1 (monoazotan tiaminy) 1,10 mg
Skład: lecytyna rzepakowa (E322), Ŝelatyna, suchy ekstrakt z ziela karczocha (Cynara scolymus) standaryzowany na zawartość 5% cynaryny, witamina E (octan D-alfa-tokoferylu), stearynian magnezu (E470b) – substancja przeciwzbrylająca, dwutlenek krzemu (E551) - substancja przeciwzbrylająca, dwutlenek tytanu (E171) – barwnik, witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), witamina B2 (ryboflawina), witamina B1 (monoazotan tiaminy).
Środki ostrożności:
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Nie zaleca się stosowania preparatu kobietom w ciąży i karmiącym piersią. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Zawartość: 50 kapsułek żelatynowych 429 mg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
META ZAWSZE PO POSIŁKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do 1 tabsy mety dajesz 1 tabs osłonki , pijesz je razem . clomidu starczy 12 tabsów
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
jakie suplementy pomiędzy cyklami kreatynowymi |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
co po cyklu hp+mono |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||