Ej cyz wyciskanie na ławeczce da jakies efekty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
---------------------------------------------------------------------------------------
Pomogłem?[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] gdzieś tam powinien taki być
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nogi: Przysiady ze sztanga na barkach 3s 10-8-6
Plecy: Wiosłowanie sztanga 3s 12-10-8
Klatka: Wyciskanie sztangi na skosie 3s 12-10-8
Barki: Wyciskanie sztangi siedząc 2s 12-10-8
Biceps: Uginanie ramion ze sztanga 2s 10-8-6
Triceps: Wyciskanie sztangi wasko 2s 12-10-8
Trening FBW 3 razy w tygodniu
I pytanie czy ciezary musza byc regulowane pod dane czesci ciala ? bo ja mam tylko 65 kg obciazenia i chodzi o to czy moge trenowac z tym ciezarem wszystkie czesci ciala ? Czy to da efekt?
Napisano Ponad rok temu
---------------------------------------------------------------------------------------
Pomogłem?[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] gdzieś tam powinien taki być
Napisano Ponad rok temu
wiec tak:
9:00 Śniadanie: Platki Zbozowe do tego np dwa jajka ugotowane na twardo/miekko ? lub wypijanie samego bialka z jaj ?
11:00 II Śniadanie: Ryż albo makaron np polane ketchapem albo z cukrem ?
13:00 Obiad Tuz przed Treningiem: Kasza + jakies mieso + jakies warzywa ?
14:15 TRENING :
16:00 Posiłek Po Treningowy : Ryż +Orzechy + słonecznik ?
19:00 Koncowy posilek :Budyń albo kisiel albo jaja ?
Oczywiscie jak mam jakies owoce albo cos takiego w domu to moge je jesc w odstepach pomiedzy posilkami ?
Trening :
Nogi: Przysiady ze sztanga na barkach 3s 10-8-6
Plecy: Wiosłowanie sztanga 3s 12-10-8
Klatka: Wyciskanie sztangi na skosie 3s 12-10-8 (TYLKO W SKOSIE JA WYCISKAC TO MOJE PYTANIE ? )
Barki: Wyciskanie sztangi siedząc 2s 12-10-8
Biceps: Uginanie ramion ze sztanga 2s 10-8-6
Triceps: Wyciskanie sztangi wasko 2s 12-10-8
Przerwa miedzy seriami 1 min
Przerwa miedzy cwiczeniami 2 min
Woda bardzo wazny wspolczynnik wypijac okolo 2 L dziennie ? najlepiej podczas przerw posilkow poprostu popijac sobie ciagle po trochu ?
I co wy na to ? Nie dam rady zmienic tak nagle jedzenia ale stopniowo bede je zamienial odpowiednimi ? jezeli ma ktos jakies pomysly co dodac do czego lub co pozmieniac chetnie poslucham z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
płatki owsiane daj, mleko, zamiast jaj daj twarog chudy, jaja zostaw na kolacjae9:00 Śniadanie: Platki Zbozowe do tego np dwa jajka ugotowane na twardo/miekko ? lub wypijanie samego bialka z jaj ?
tu daj pieczywo ciemne, jakis serek topiony, szynki, owoce, jogurt moze byc11:00 II Śniadanie: Ryż albo makaron np polane ketchapem albo z cukrem ?
tu jest dobrze13:00 Obiad Tuz przed Treningiem: Kasza + jakies mieso + jakies warzywa ?
14:15 TRENING :
miesko dodaj(tunczyk, kurczak) orzechy? jakie? byle nie laskowe(NIE WOLNO TŁUSZCZY PO TRENINGU)16:00 Posiłek Po Treningowy : Ryż +Orzechy + słonecznik ?
to nie posiłek tu daj jaja, pieczywo ciemne, pieczywo mozesz oliwa z oliwek polac i twarog chudy tez moze byc19:00 Koncowy posilek :Budyń albo kisiel albo jaja ?
dodaj do posilkowOczywiscie jak mam jakies owoce albo cos takiego w domu to moge je jesc w odstepach pomiedzy posilkami ?
jesli bedziesz stosowal sie do diety zobaczysz jakie pragnienie bedziesz miecWoda bardzo wazny wspolczynnik wypijac okolo 2 L dziennie ? najlepiej podczas przerw posilkow poprostu popijac sobie ciagle po trochu ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu