Trenuje od 5 lat, zaczolem 2 cykl : TESCIU - META - DEKA potem BOLD - VINO, jestem w polowie cyklu i zastanawialem sie nad tym by teraz aplikowac "dopping" w miesnie klatki piersiowej. Uprzednio aplikowalem wiadomo w "dupcie" potem byly barki- po czym efekty byly oszalamiajace gdyz barki poszy poteznie, mam problemy od zawsze z wybiciem klatki na wszelkie sposoby i cwiczenia, wiem ,ze aplikacja w te miesnie bedzie bardzo pomocna. Pytalem roznych ludzi i kolegow ale potrzebuje potwierdzenia. I stad moje pytanie : JAK APLIKOWAC ? CHODZI MI O MIEJSCE I KAT WBIJANIA IGY NO I JAK DLUGIE MUSZA BYC CZY JAK KTODKIE ? sprawa jest powazna w poniedzialem zaczne aplikowac to i tak w te partie wiec prosze o szybka odpowiedz.... "dowiedzialem sie ze aplikacja ma byc pod katem 45 stopni w gurna partie miesnia, czy to prawda ? PROSZE O ODP. NA PYTANIE, JEZELI MACIE PISAC WIADOMOSCI TYPU NIE NIEBIERZ TEGO EDZIESZ KALEKA CZY COS W TYM STYLU TO NIEPISZCIE WCALE MAM SWOJE LATA TRENUJE TROCHE WIEC WIEM CO ROBIE DZIEKUJE JAK COS TO MOJ E-MAIL: jakubpawel1@o2.pl , gg: 23599046
p.s przepraszam za bledy ort i reszte spiesze sie na nocke
Użytkownik Jatubaht87 edytował ten post Ponad rok temu