Jestem załamany - proszę o pomoc
Napisano Ponad rok temu
Koledzy i jeszcze jedno pytanie. Jakbym kupił taki pas który cały czas wibruję na brzuchu to on spala tłuszcz i może w tedy bym nie spalał tłuszczu z rąk ? Proszę o pomoc..
Napisano Ponad rok temu
Witam na początku coś o sobie. Wzrost 180cm waga 85kg - 87kg. Ok przejdźmy do sedna sprawy otóż jeszcze rok temu moja waga była w granicy 58kg byłem załamany. Dziś ważę 87kg i jestem szczęśliwy , że w końcu waga faceta a nie kobiety , nogi grubsze , ręce grubsze , twarz tak samo i ogólnie jestem bardzo , bardzo zadowolony gdyby nie olbrzymi brzuch Wiem , że sam zapracowałem sobie i zaniedbałem się ale chciałbym aby ktoś mi pomógł. Otóż zacząłem trenować na siłowni . 2 miesiąc dopiero i ograniczam jedzenie. Czuję już po sobie całym , że schudłem. Ręce mam naprawdę chudsze co mnie bardzo dręczy a z brzucha nawet 1cm nie poszedł. Wiecie co bardzo marzy mi się mieć rozwinięte ręce - klatkę ale każdy mówi , że tłuszcz z brzucha spala się ostatni więc co ja mam zrobić aby nie stracić masy z rąk itp... Mam odchudzać się wyglądać teraz jak kościotrup znów a mieć nadal duży brzuch ? Bo przecież jak tak dalej będzie szło to w łapie znów będę miał 28cm a w pasie nadal z 95...Ważyłem 58kg głupio mi było się rozebrać ważę 87kg i nadal głupio...Już nie wiem co ze sobą zrobić...Bardzo bym chciał spalić brzuch a nie mieć ubytku masy na innych partiach. A i czy ćwicząc na siłowni możliwe jest to , że spalam tłuszcz z rąk i dlatego wydają mi się chudsze ? Tylko są bardziej takie zbite...
Koledzy i jeszcze jedno pytanie. Jakbym kupił taki pas który cały czas wibruję na brzuchu to on spala tłuszcz i może w tedy bym nie spalał tłuszczu z rąk ? Proszę o pomoc..
Spaliles głownie tluszcz wiec nie ma sie co przejmowac. Wydaje mi sie ze powinienes teraz bodowac miesnie czyli trenig masowy np jakis cztero dniowy split ale przy ograniczonej liczbie kalorii w diecie tak aby zabardzo w tłuszcz nie obrosnąc. a np. na lato zrobic typową wycinke czyli znaczną role odegrają tu ąeroby np. bieganie 40-60 mim\nut dzieni + oczywiscie trening na siłowni. W diecie wówczas obetnij kalorie typowo do diety na wycinke.
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu