restart cyklu z metą
Napisano Ponad rok temu
50 tab mety tajlandzkiej (pewniak teraz jestem w 100% pewien o tym)
oslonki: witamina B, hepatil, cynk, lewitn
dieta: będzie 6 poilkow dzinnie
trening: 4 razy w tyg punktualnie o 13.00
suplementacja: i tu tak jak narazie mam 3 kg gejnera i chce dokupic kreatyne olimpa 300 tab (chwalili ją na forum)
odblokowanie: mam te 12 tab clomidu co kupilem razem z tymi 100 tab fake?a mety ruskiej
I teraz konkrety chciałem pociągnąć z tym dwa tygodnie 4 tab ed, no i do tego ta kreatyna 4 tab po treningu dziennie i zaczal bym ja brac z początkiem cyklu do 6 tyg
Wiem ze to nie jest jakis mega cykl, ale zawsze cos tam da, będę wiedział jak zareaguje moje cialo na to oraz za bardzo nie obciążę wątroby.
Teraz jeszcze kwestia tego clomidu słyszałem ze będzie zbędny przy 100 tabsach czyli po 50 to już wogole mogę sobie go odpuścić?
No ii jeszcze cos o mnie:
Masa: 102 kg
Wzrost: 190 cm
Staz: dwa lata
No i to by było na tyle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Metanabol musisz brac minimum 4 tyg, najlepsze efekty sa po 4tyg i druga sprawa 50 tabletek bedzie stanowczo za malo na cykl {SMILIES_PATH}/excl.gif
Na pierwszy cykl 100 tabletek - 3 tab/dziennie przez okres 5 tyg - jedna tabletka co 3-4 godzinny po lub w czasie posilku. Jezeli jest to Twoj pierwszy cykl mozesz darowac sobie odblokowanie ale jezeli chcesz miec 100% pewnosci to polecam 7 tabletek clomidu - jedna dziennie przed isciem spac. Kreatynka mozesz zaczac brac po ostaniej tabletce metki. Pierwsze spadki masy sa odczuwalne po 3 tyg a w tym czasie kreatynka bedzie miala najwyzsze stezenie w organizmie. Na ochrone organizmu polecam witamine B complex w wiekszej ilosci, Rutinoscorbin ( biorac SAA jestesmy bardzo mocno narazeni na przeziebienia i grype) oraz cynk ( przeciw tradzikowi ), hepatil mozesz sobie darowac. Jezeli bedziesz mial klopoty z zoladkiem to polecam LAKCID - zgaga itd. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
OLIMP Creatine Mega Caps; 300 kaps ta kraetyna bedzie dobra?
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sensu metka i tak Cię dobrze spompuje sama' date=' kreatynie lepiej zostaw już ja zakończysz cykl bo po metce odnotujesz spadki tak jak pisał [b']MaC406[/b] dla tego od razu po metce zaczynaj cykola na kreatynie.a moge zaczac brac kreatyne z poczatkiem cyklu tak jak koksik pisal w swojej relacji?
Penie że nie hehe i to jeszcze w kapsach {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif Odpuść Sobie tą firmę, jak już śmigasz na koksach to raczej bym Ci polecił staki kreatynowe np.:OLIMP Creatine Mega Caps; 300 kaps ta kraetyna bedzie dobra?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... plode.html
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... Storm.html
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... Stack.html
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... Power.html
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... ottle.html
Najlepszy na początku {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
a pozatym nawet koksik tak jak juz pisalem wyzej bierze kreatyne na cyklu z saa ja wezme jednak te 50 tab mety (bo wiecej nie mam skad zalatwic nie mam poprostu dobrego zrodla a nie chce po raz kolejny zaplacic za jakis szit) 3 tab ed plus do tego tą kreatyne zaras z poczatkiem cyklu i w sumie bede ją bral przez szesc tygodni czyli wyjdzie ze dwa tygodnie przez cykl plus 4 tygodnie po cyklu.
i teraz niewiem jaka mam kupic tą kreatyne jaka bedzie najlepsza?
Napisano Ponad rok temu
MaC406 i ja Ci tylko doradziliśmy jak będzie najlepiej ale zrobisz jak uważasz. Ja już się w tym temacie nie wypowiadam {SMILIES_PATH}/tongue.gifale o tej kreatynie na tym forum wypowiadal sie jakis gosc ze jest bardzo dobra
a pozatym nawet koksik tak jak juz pisalem wyzej bierze kreatyne na cyklu z saa ja wezme jednak te 50 tab mety (bo wiecej nie mam skad zalatwic nie mam poprostu dobrego zrodla a nie chce po raz kolejny zaplacic za jakis szit) 3 tab ed plus do tego tą kreatyne zaras z poczatkiem cyklu i w sumie bede ją bral przez szesc tygodni czyli wyjdzie ze dwa tygodnie przez cykl plus 4 tygodnie po cyklu.
i teraz niewiem jaka mam kupic tą kreatyne jaka bedzie najlepsza?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
a i jeszcze jedno o jakich godzinach mam przyjmowac mete?
to rozklad moich treningow
7.00- posilek I
10.00- posilek II
12,30- posilek III
13.00- TRENNIG
14,30- posilek IV
17.00- posilek V
20.00- posilek VI
I DO TEJ PORY PRZYJMOWALEM JA DO POSILKU I, IV i VI
CZY DOBRZE?
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o diety i kreatynke to dzialka EXPERTO. Pozdro
Metke co 3-4 godzinki do lub po posilku
Napisano Ponad rok temu
a twoim zdaniem Mac ta kreatyna olimpa bedzie dobra (szczerze)
Napisano Ponad rok temu
czesc ja juz po paru cyklach kombinuje z kreta na poczatku i na koncu,w twoim przypadku krete tak jak koledzy napisali tylko i wylacznie po cyklu {SMILIES_PATH}/excl.gifJezeli chodzi o Koksika to nie jest to jego pierwszy cykl i naprawde musisz miec doswiadczenie w tej dziedzinie. Jezeli wezmiesz kreatyna na poczatku razem z metka to bedziesz strasznie nawodniony a po cyklu bedzie placz co sie stalo z moja masa... Jeszcze raz po metce - kreatyna. Jezeli bedziesz bral trzy lub wiecej anabolikow na cykl to napisze Tobie jak brac kreatynke na poczatku i na koncu cyklu. Pamietaj powoli do przodu {SMILIES_PATH}/excl.gif
Jezeli chodzi o diety i kreatynke to dzialka EXPERTO. Pozdro
Metke co 3-4 godzinki do lub po posilku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tu masz zaj.. krete [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... x200g.html 64zł {SMILIES_PATH}/eek.gif niezłe ceny ma sponsor forum jestem mile zaskoczony.
A co do tej mety to odpuść sobie bo 50tabsów to naprawde niema wielkiego sensu cykl nie zając nie ucieknie. Dokup sobie te 50 tab. jak bedziesz miał możliwość i dopiero wtedy walnij. Taka jest moja rada, a co z tym zrobisz to już twoja sprawa {SMILIES_PATH}/biggrin.gif
Napisano Ponad rok temu
a co z tymi posilkami nadal sie ie dowiedzialem do ktorych z nich mam przyjmowac
Napisano Ponad rok temu
fakt,musze to jeszcze wszystko dobrze przemyslec. popytam czy nie ma nikt odemnie.
a co z tymi posilkami nadal sie ie dowiedzialem do ktorych z nich mam przyjmowac
Pisalem Tobie, przyjmujesz metke w odstepach 4 godzinnych. Trudno obliczyc od sniadania cztery godziny {SMILIES_PATH}/question.gif Gotowac Tobie nie bede zeby bylo wygodnie, chlopie troche rozwagi ....
Napisano Ponad rok temu