Chciałbym zrzucic pare kilo POMOCY
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym w miare szybko schudnac i jednoczesnie zrobic rzezbe. Co i jak mam robic ?????? Chciałbym zrzucic jakies 15-20 kg. Czemu az tyle poniewaz przy wzroscie 185 waże 125 kg. Cwicze od jakis 4 miesiecy ale waga zamiast spadac to rosnie. Czy moze jakies odzywki powieniem brac??? Naprawde nie wiem, pomocy {SMILIES_PATH}/excl.gif {SMILIES_PATH}/excl.gif {SMILIES_PATH}/excl.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poniedzialek Klata 3 cwiczenia po 3 serie 12-10-do oporu
Wtorek Barki 5 cwiczen tak jak wyzej
Czwartek Biceps i triceps
Piątek Szerszy
Jezeli chodzi o aeroby to jesli chodzi o pore zimowa to brak, latem pogania sie za piłka chociaż.Prace mam siedzacą. Moze zna ktos jakis link jesli chodzi o ulozenie diety z góry wielkie dzieki. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ja nie napisałem aby obnizać ilość kalori !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisał freekObnizajac znacznie sporzywane kalorie doprowadzisz do rozpadu mięsn, a nie do spalenia tłuszczu.
Gdy dostraczone w organizmie kalorie z pokramu skończą sie to mięsien do pracy potrzebuje nadal kaloriI aby je uzyskać musi sięgnąc do zapsów tłuszcowych więc tłuszcz zostanie spalony. mięsień "rozpadnie sie" czyli zmniejszy sie gdy zostanie przetrenowany("spalony") lub tłuszcz który otacza dany mięsień zniknie.
Napisano Ponad rok temu
hantle sztangi i teraz bede wyciag montowal, a co do wieku to mam 28 lat, czy jakies odzywki mi pomogły?????
Napisano Ponad rok temu
sie gubi wage al nie można spożywać dodatkowych ilości pożywienia mimo uczucia głodu
No sory ale jak ktoś jest głodny to znaczy tyle że dostraczana ilość kalori jest zamała można obniżyć kaloryczność minimalnie pozniżej zapotrzebowania ale zanaczne obniżenie jest bez sensu.
Gdy dostraczone w organizmie kalorie z pokramu skończą sie to mięsien do pracy potrzebuje nadal kaloriI aby je uzyskać musi sięgnąc do zapsów tłuszcowych więc tłuszcz zostanie spalony
Nie stety to nie jest taki piekne jak mowisz bo organizm w pierwszej kolejności skorzysta z białek z naszych cięzko wypracowanych mieśni, a nie z rezerw tłuszczowych.
Jakie aeroby najlepiej wykonywac przed treningiem
Aeroby koniecznie po treningu siłowym lub rano naczczo nigdy przed.
gajowy_ks co do jedzenia to spożwaj małe posilki co 3h zwiększ spożycie białek, a obetnij węgle i tłuszcze. Ostatni posiłek powinien być białkowy tak z 2h przed snem. Co do supli to możesz kupic sobie jakieś aminokwasy(ograniczą katabolizm)
Napisano Ponad rok temu
w pierwszej kolejności skorzysta z białek z naszych cięzko wypracowanych mieśni, a nie z rezerw tłuszczowych.
białka pełnią funkcje budulcowa a nie energetyczna! węglowodany pełnia funkcje energetyczną a tłuszcze sa zapasem energetycznym.
do freek jesli miało być tak jak twierdzisz że w przypadku przegłodzenia nastepuje zuzywanie białek z mięsni to na jakie zasadzie odbywa sie odchudzanie ? to co wszystkie białka musza zostac z mieśni zużyte aby tłuszcz został użyty do produkcji energi? to niemozliwe jest !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu