i chętnie pomagacie innym:)
 i chętnie pomagacie innym:) Hmm od czego zacząć
 Chciałabym popracować nad swoim brzuszkiem i nóżkami:)(konieczne foto?
 Chciałabym popracować nad swoim brzuszkiem i nóżkami:)(konieczne foto? - mogę wrzucić jeśli to pomoże w doborze ćwiczeń )Generalnie brzuszek- wyrzeźbić.. a udka to nie wiem ;]- chyba odtłuścić. Tylko chciałabym się doradzić jakie dokładnie robić ćwiczonka:) Robiłam trochę A6W (do przedwczoraj) a wczoraj Arkito wymyślił nam jakieś nowe ćwiczonko to sobie spróbowałam:) [najpierw wspięcia na  ławeczce 3 serie 8 max powtórzeń, a potem skręty tułowia ze sztangą na barkach ;] ;] ;] i zarzucił mi 13 kg;] a ja biedna się boję, że od tego obciążenia to mi jakieś muły wyskoczą
 - mogę wrzucić jeśli to pomoże w doborze ćwiczeń )Generalnie brzuszek- wyrzeźbić.. a udka to nie wiem ;]- chyba odtłuścić. Tylko chciałabym się doradzić jakie dokładnie robić ćwiczonka:) Robiłam trochę A6W (do przedwczoraj) a wczoraj Arkito wymyślił nam jakieś nowe ćwiczonko to sobie spróbowałam:) [najpierw wspięcia na  ławeczce 3 serie 8 max powtórzeń, a potem skręty tułowia ze sztangą na barkach ;] ;] ;] i zarzucił mi 13 kg;] a ja biedna się boję, że od tego obciążenia to mi jakieś muły wyskoczą Jak myślicie ;D?
 Jak myślicie ;D? Dobra rozgadałam się
 Czekam na jakieś rady, z góry dzięki
 Czekam na jakieś rady, z góry dzięki Pozdrawiam:*

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook