Ocena pomysłu- cykl
Napisano Ponad rok temu
1-12 deka grecka 200,200,300...300,200,200
1-11 prolongatom 200mg/tydz
7-12 wino 50mg/co drugi dzien
Tu waslnie jest ten pomysl zeby to tego dodac propa.
1-6 czy 1-8 jak czy moze inaczej??
Moze zamiast propa, prolo??
I czy dobrze byloby podaczas cyklu brac 10mg nolvadexu??
O odbloku pozniej napisze.
Napisano Ponad rok temu
1-12 dek
1-10 prolo
11-16 prop
12-16 wino
1-6 prop
1-12 prolo
1-10 deka
8-12 wino
Napisano Ponad rok temu
a na marginesie ded dobrze rozpisal ci ten pierwszy cykl jak dla ciebie
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1-12 dek
1-10 prolo
11-16 prop
12-16 wino
Tylko wino bym podal tydz wczesniej 11-16
I w pierwszym tyg prolo w podwojnej dawce.
Tak ogolnie o mnie.
To co jest w profilu. Jest obecne teraz (bez rekordow). Diete ogolnie trzymam (bardziej w strone bialka). Staram sie nie jesc zlego. Ponad rok cwiczylem na sucho. Potem jakies rozne suplementy. Od bialek, po kreatyny i jakies boostery testosteronu (te lepsze), spalacze rozne, jeden gainer ale zle wspominam bo szybko lapie mase.
Przeszedlem dwa cylke. Pierwszy na samym prolo 10tyg. Drugi prop 1-10 i wino 5-10 (dodatkowo mialbyc trenbolone i nolvadex ale zrezygnowalem). I mam 24 lata.
Tu moje pytanie czy 10mg nolvadexu podczas cyklu byloby odpowiednie??
Teraz o odblokowaniu.
HCG w 14-15 tyg?? Jakie stezenie?? 2500ju czy 5000ju??
Zastanawiem sie czy podczas cyklu nie brac hcg?? zamiast czekac jak sie jajka skorcza??
3 dni po strzale propa, chcialbym wziasc mieszanke clomidu z nolvadexem.
Dzien 1 300mg Clomidu + 20mg Nolvadexu
Dni 2-11 100mg Clomidu + 20mg Nolvadexu
Dni 12-21 50mg Clomidu + 20mg Nolvadexu
Czy moze
Dzien 1 200mg Clomidu + 60mg Nolvadexu
Dni 2-11 100mg Clomidu + 20mg Nolvadexu
Dni 12-21 50mg Clomidu + 10mg Nolvadexu
Dziekuje za rady, opinie i z gory za nastepne.
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w jakie dni i w jakich dawkach wziąć hcg??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a nie jakiś teść np cypio.
wszystko wyjdzie w praniu.
Napisano Ponad rok temu
takie jakie jest zapotrzebowanie na te produkty nie ma tak duzej legalnej produkcji.
apteka wezmie gora z 5 paczek i nie wiadomo czy to sprzeda. hurtownie tez tak sie w to nie zaopatruja bo towar lezy.
to skad bierze sie tyle prolek na czarnym rynku?? napewno nie z nieba.
nie wiadomo czym czlowiek sie kuje.
jesli chodzi o deke to najlepiej kupic te duze co sa dla swin (butelka 30ml czy 50)
a czy w aptece kupi sie orginal to tez nie wiadomo.
jesli ktos ma na recepte. to pozniej robia sie problemy z kupmen 10-15 ampulek deki bo apteka nie ma potem okazuje sie ze hurtownia tez nie. i czlowiek lazi z apteki do apteki.
Napisano Ponad rok temu
I żadko zdarza sie by omka lub prolo były fiksowane!
Napisano Ponad rok temu
Kolego przemysł farmaceutyczny w polsce nie produkuje na sztuki,są osoby,które maja dostęp do tego i chandluja orginałami.Jak wiadomo polak potrafi i wszystko zakupi!!!!
skała na jakim ty świecie żyjesz , zadzwoń do jelfy i spytaj o miesieczna produkcje omki i prolki - jeen dil tyle opycha co oni produkuja
jedyny sposob na oryginalna omke i prolke to własna recepta i osobiste udanie sie do apteki
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem dokladnie ale nie słyszalem nigdy by gdzieś zlikwidowano fabrykę lewej omy a jeśli takie ilości szył by z lewizny jelfa napewno by coś z tym zrobila,zawsze w takich firmach znajdą się ludzie którzy zarobią na tym krocie.Tak jest wpolsce.Takie jest moje zdanie.
Napisano Ponad rok temu
Link z wałem na omkę
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Kolego przemysł farmaceutyczny w polsce nie produkuje na sztuki,są osoby,które maja dostęp do tego i chandluja orginałami.Jak wiadomo polak potrafi i wszystko zakupi!!!!
Moim zdaniem ludzie nie rozumieja pewnych rzeczy.
w Polsce nie ma 2-3 aptek zeby produkowali na sztuki to oczywiste. i nie ma tylko 5 hurtowni.
bo zapotrzebowanie jest bardzo duze na sterydy ale na czarny rynek..
Gowni dostawtc musieli by okradac hurtownie a i w nich nie ma tyle towaru na jakie zapotrzebowanie jest.
Steroidy na leczenie to 5% w aptece sa pojedyncze sztuki nigdy nie biorą duzo bo to nie schodzi tylko pod zamowienie z hurtowni
z kolei hurtownie tez nie biorą od producentow tego duzo bo ich detalisci-apteki tego nie zamawiaja skolei tak duzo.
Rozmawiajac z mila pania w aptece dowiedzialem sie ze w polsce jest jedna hurtownia ktora specjalizuje sie w sprowadzaniu lekow hormonalnych- zagranicznych.
Z stad w aptece mozna kupic np deke holenderska.
zeby zaopgatrzyc sie w odpowiednia ilosc w aptce na cykl to trzeba czekac 2-4 ty zeby sprowadzili towar.
poza tym nie kazda apteka prowadzi sprzedasz i chec sprowadzania takich specyfikow.
ciekawsostka mozna rowniez isc do weterynarza zeby sprowadzil deke albo wino ale to bedzie towar dla bydla.
I nie dziwie sie zeby ktos slyszal o likwidacji lewej fabryki omy. wyobrazam sobie dila. wiesz ostatnio zamkneli fabryke lewj omy stamtad bralem