Przetrenowanie ?!?!
Rozpoczęty przez 13MC13, 02.09.2010 - 19:44
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02.09.2010 - 19:44
Witam Mam mały problem otóż od jakiegoś czasu nie najlepiej się czuje po każdym treningu jestem jakoś dziwnie zmęczony mam drgawki trzęsą mi się ręce denerwuje się ;/ mam wrażenie jakby pikawa też inaczej pracowała ? co jest grane gadałem z trenerem i mówi abym zaczął uzupełniać witaminy Magnes potas i B6 Co wy na to i oczywiście zrobić sobie urlop od ćwiczeń! Miał ktoś z was podobny problem ??
POZDRO
POZDRO
Napisano 02.09.2010 - 19:50
Jak brałem przedtreningówki to miałem podobnie ( ciarki na ciele , drgały mi dłonie , ogólne osłabienie , czasem prawie odpływałem i miałem duszności ) , kup jakiś zestaw witamin + magnez , zluzuj troszke na treningach przez jakis czas i napewno sie poprawi
Pomogłem Daj plus
Napisano 02.09.2010 - 20:06
Cykl na BSN No-Xplode Skończyłem w maju Teraz Czasem zakupuje Massakre z olimpa ale na mnie to nie działa niebo a ziemia w porównaniu z BSN
Napisano 02.09.2010 - 20:14
Wydaje mi sie , że jak uzupełnisz witaminy i magnez oraz tak z tydzien zluzujesz na treningach to wszystko wróci do normy
Mnie puściło po 5 dniach przerwy od treningów i odstawieniu dopalaczy NO .
Pomogłem Daj plus
Napisano 02.09.2010 - 20:36
Użytkownik VanEyden dnia 02.09.2010 - 20:14 napisał
Wydaje mi sie , że jak uzupełnisz witaminy i magnez oraz tak z tydzien zluzujesz na treningach to wszystko wróci do normy
Mnie puściło po 5 dniach przerwy od treningów i odstawieniu dopalaczy NO .
ode tego czasu wogule już nie używasz dopalaczy przed treningowych ?
Napisano 02.09.2010 - 20:58
Nie , miałem kilku miesieczna przerwe i teraz odkad znowu ćwicze typowych dopalaczy nie uzywam bo nie widzi mi sie zeby znowu mieć powtórke . Wole nie ryzykować . Stosowałem wtedy MET-Rx Amped .
Pomogłem Daj plus
Napisano 04.09.2010 - 11:24
Użytkownik 13MC13 dnia 02.09.2010 - 19:44 napisał
Witam Mam mały problem otóż od jakiegoś czasu nie najlepiej się czuje po każdym treningu jestem jakoś dziwnie zmęczony mam drgawki trzęsą mi się ręce denerwuje się ;/ mam wrażenie jakby pikawa też inaczej pracowała ? co jest grane gadałem z trenerem i mówi abym zaczął uzupełniać witaminy Magnes potas i B6 Co wy na to i oczywiście zrobić sobie urlop od ćwiczeń! Miał ktoś z was podobny problem ??
POZDRO
POZDRO
??