Prośba o radę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wzrost: 175
Waga: 140,2kg
Od dziecka mam astmę, w przypadku nadmiernego wysiłku muszę zażywać leki (ze sterydami). Generalnie szybko się męczę, ale od kilku tygodni ćwiczę po 10-15 minut kilka razy dziennie na rowerze i widzę, że jest lekka poprawa. Jeśli chodzi o dietę to tutaj również nie mam pomysłu, ale staram się unikać potraw smażonych, posiłki w małej ilości 3-5 razy dziennie. Niestety tryb życia raczej siedzący (praca za biurkiem po 8-10h dziennie).
Mogę trenować nawet 3 razy dziennie przez 7 dni w tygodniu. Mam lekkie nadciśnienie, lekarz mówi, że ma to związek z nadwagą. Problemów z sercem nigdy nie miałem i nie mam. Kawy nie piję w ogóle (zazwyczaj usypiam po niej).
Napisano Ponad rok temu
Fakt, co do budżetu. Generalnie nie byłoby problemu zwiększyć wydatki. To tylko taka kwota, podana orientacyjnie.
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Trudny początek prośba w redukcji | Dieta | 
 |   
 | ||
| Interwały - prośba o pomoc | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| ławka - prosze o rade | Sprzęt do siłowni | 
 |   
 | ||
| Prośba :) | CROSS-BUDO | 
 |   
 | ||
| Prosze o porade odnosnie JUDOGI | BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 pytanko pytanko- Ponad rok temu 
- 
			 Jak tam z efedryną? Jak tam z efedryną?- Ponad rok temu 
- 
			 czyste mięsnie bez tłuszczu?????? czyste mięsnie bez tłuszczu??????- Ponad rok temu 
- 
			 L-Arginina L-Arginina- Ponad rok temu 
- 
			 Creatine Mega Caps 1250 . Jak stosować ? Creatine Mega Caps 1250 . Jak stosować ?- Ponad rok temu 
- 
			 Pomoc w doborze suplementów -> chudnięcie Pomoc w doborze suplementów -> chudnięcie- Ponad rok temu 
- 
			 ktore bialko lepsze??? ktore bialko lepsze???- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie białko doradzicie nie patrzac na cene? Prosze o pomoc! Jakie białko doradzicie nie patrzac na cene? Prosze o pomoc!- Ponad rok temu 
- 
			 gainbolic+L-kartynina gainbolic+L-kartynina- Ponad rok temu 
- 
			 Storm + ? Storm + ?- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu