Lewitan i metanabol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nieprzesadzajmy 100 metenabolu to nieduza ilosc' date='lewiatan starczy,przy powazniejszych cyklach w ktorych wateroba jest bardziej narazona stosuje sie srodki typu esselive czy hepatil,trzeba wiedziec ze organizm przyzwyczaja sie do oslonek wiec po co dawac te najleprze na tak malo szkodliwy cykl [img']{SMILIES_PATH}/excl.gif[/img]
Prawda jest taka ze osłonki duzo nam nie pomagaja {SMILIES_PATH}/excl.gif Rozumiem po cyklu zaopatrzyć sie w leki na regeneracje wątroby. Wszystkie osłonki osłabiają toksyczne działanie w bardzo małym stopniu ( polecam rozmowe ze {SMILIES_PATH}/excl.gif specjalistycznym lekarzem {SMILIES_PATH}/excl.gif . I tak kazdy steryd przechodzi przez wątrobe mniej czy bardziej wiec duzo to nam nie pomoze. Zgadzam sie z Koksikiem ze organizm przyzwyczaja sie do lekow czy to sa leki ziołowe czy mocne antybiotyki / leki przeciwbolowe itd. Wiekszosc osob pisze jakie to leki musimy brac i jak sie zabezpieczac ale czy sami to stosuja {SMILIES_PATH}/question.gif Najwazniejsza jest dieta {SMILIES_PATH}/excl.gif Czy np alkocholicy uzywaja oslonek i diet {SMILIES_PATH}/question.gif Wiekszosc z nich choruje na watrobe ale po jakim czasie i przy jakim sposobie zycia {SMILIES_PATH}/question.gif Zawsze po cyklu chodze ( po 2 miesiacach od zakonczenia ) na badania i wiem na czym stoje. Nie mam zadnych problemow watrobowych. Nie jestem kulturysta i moje zycie wyglada tak samo jak innych - gdybym opisal to na forum pare "doswiadczonych" osob juz by mnie pochowało {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Napisano Ponad rok temu
dzieki
pozdro for all {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif
Napisano Ponad rok temu
to znaczy ze jak sie dlugotrwale stosuje jaki kolwiek lek to on juz niedziala jak powinien,poto sie z cyklu na cykl zwieksza dawki lub zmienia srodki {SMILIES_PATH}/excl.gifze co to niby znaczy ze sie przyzwyczaja? {SMILIES_PATH}/kwasny.gif
Napisano Ponad rok temu
to znaczy ze jak sie dlugotrwale stosuje jaki kolwiek lek to on juz niedziala jak powinien,poto sie z cyklu na cykl zwieksza dawki lub zmienia srodki {SMILIES_PATH}/excl.gifze co to niby znaczy ze sie przyzwyczaja? {SMILIES_PATH}/kwasny.gif
Naprawde a Ja myslałem ze moge brac epatil + essentiale forte lub hepatil +esselive + metanabol + trenbolone + kreatyne + insuline + HGH i Boldka przez 365 dni w roku i bede zdrowy {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Napisano Ponad rok temu
{SMILIES_PATH}/excl.gif doloz do tej mieszanki jeszcze antka i bedzie ok {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gifto znaczy ze jak sie dlugotrwale stosuje jaki kolwiek lek to on juz niedziala jak powinien,poto sie z cyklu na cykl zwieksza dawki lub zmienia srodki {SMILIES_PATH}/excl.gifze co to niby znaczy ze sie przyzwyczaja? {SMILIES_PATH}/kwasny.gif
Naprawde a Ja myslałem ze moge brac epatil + essentiale forte lub hepatil +esselive + metanabol + trenbolone + kreatyne + insuline + HGH i Boldka przez 365 dni w roku i bede zdrowy {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif