Słaba potencja
Napisano 5 miesięcy temu
Napisano 5 miesięcy temu
Powody mogą być różne. Jeden z nich to właśnie wymieniony przez Ciebie. Również ogół diety, ilość snu czy stres.
Napisano 5 miesięcy temu
Powodów może być wiele.Robiłeś sobie badania hormonalne?
Napisano 5 miesięcy temu
Sam mam podobny problem i badałem sobie testosteron, estradiol oraz prolaktynę i wszystko jest u mnie w porządku
Napisano 5 miesięcy temu
To polecam jeszcze dodatkowo przebadać sobie hormony tarczycy. Wiele osób tego nie wiążę z erekcją ale zaburzenia w hormonach tarczycy mogą mieć na to wpływ. A obecnie bardzo wiele osób na nie choruje. Również mężczyźni. Drugi powód to problemy psychiczne. Może i trening jest dobry dla Twojego zdrowia ale może powodować u Ciebie napięcie. Dochodzi również do tego stres przed tym, ze Ci się nie powiedzieć i samo to może być błędnym kołem. Po prostu się stresujesz i sam penis nie staje. Nie wiem czy próbowałeś może tabletek, ale polecałbym przetestować jak na Ciebie działają tabletki z Largininą. W wielu przypadkach mogą być dużą pomocą w walce z takimi problemami. Dobry skład mają tabletki Cum on jak również Viamen
Napisano 5 miesięcy temu
No właśnie zastanawiałem się nad nimi ale martwię się tym, ze mógłbym się od takich tabletek uzależnić No i to wlasnie mnie powstrzymuje przed braniem tch tabletk.
Napisano 5 miesięcy temu
Od sildenafilu faktycznie - jest możliwe uzależnienie się ale nie od tabletek zawierających w sobie L arginine Od nich raczej się nie uzależnisz. Dlatego Ci właśnie poleciłem tutaj Viamena. Tabletki są zupełnie bezpieczne i nie mają działania uzależniającego. Zresztą polecam poczytać sobie opinie w sieci oraz o składzie tabletek. Akurat skład jest bardzo dobry.