Skocz do zawartości


Zdjęcie

Propionat cykl a estrogen


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

sebek85
  • Użytkownik
  • 4 postów
  • Pomógł: 0
0
Neutralna
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 3 tygodni temu

Propionat cykl a estrogen

Witam.
Jestem na pierwszym cyklu masowym na propie biorę ed2 100mg moje ostatnie wyniki badań po 2 tyg cyklu to:
Prolaktyna 15,51 ng/ml nor(3.46-19,4)
Estradiol 327 pmol/l nor(40 -161 )
Testosteron 27,430 nor(1,42-9,23)
A przed cyklem
Prolaktyna 10,21 ng/ml nor(3.46-19,4)
Estradiol 169 pmol/l nor(40 -161 )
Testosteron 4,410 nor(1,42-9,23)
I zastanawiam się czy wrzucić już Symexa a jak tak to w jakich dawkach. nie odczuwam zbytnio jakichkolwiek negatywny
skutków na tym poziomie estro a zastanawiam się po prostu czy przy tym teściu estradiol jest w miarę proporcjonalny
co o ty sądzicie?


  • 0

sebek85
  • Użytkownik
  • 4 postów
  • Pomógł: 0
0
Neutralna
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 2 tygodni temu

Re: Propionat cykl a estrogen

A może jednak lepiej proviron tylko dorzucić 2 x 25mg zamiast od razu Symex?

 


  • 0

faluś
  • Moderator
  • PipPipPipPip
  • 2238 postów
  • Pomógł: 136
354
Wyśmienita
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 2 tygodni temu

Re: Propionat cykl a estrogen

Jak nie odczuwasz typowych skutków ubocznych dla estro odpuść


  • 0



Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne
 

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021