Czy też tak macie, że po intensywnym treningu, przez 2-3 kolejne dni nie macie ochoty na seks? Pytam bo nie wiem czy tak powinno być - czy to jest dziwne czy normalne? Efektem są zaburzenia erekcyjne ;/
Brak ochoty na seks po treningu
Napisano Ponad rok temu
Nie, to nie jest raczej normalne - ja nawet po sesji cardio obserwuję wzrost libido i zazwyczaj też poprawę erekcji, a co dopiero po siłowym.
Po jakim treningu występują u Ciebie takie zaburzenia ?
O której codziennie kładziesz się spać i ile godzin śpisz ?
Jak często robisz treningi siłowe i inne ?
Jak wygląda Twoja dieta ? Nie jesteś na ujemnym bilansie kalorycznym ?
Użytkownik RychuP edytował ten post Ponad rok temu
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Upewnij się, że nie jesteś przetrenowany albo poprostu, czy Twoja dieta i ilość snu jest dopasowana do tego z jaką intensywnością i objętością trenujesz Czasami warto zastanowić się nad tabletkami z l arginią typu cum on
Napisano Ponad rok temu
Też mam podobny problem.... W sensie jestem w wieku 36 wiosen, czyli taki stary nie jestem. A coraz częściej pojawiają się zaburzenia z erekcją. Nie wiem w sumie z czego one wynikają... Niby mam zdrowy tryb życia. Nic mi się nie dzieje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cóż arginina jest formułą przedtreningową, więc nic dziwnego że powoduje wzrost libido Osobiście stawiałbym na nadmiar stresu+życiowy pośpiech i zmęczenie. W dobie dzisiejszych czasów ciężko jest żyć w pełni zdrowo. Tak naprawdę każdy z nas ma mniejsze bądź większe problemy ze sobą.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chcecie poprawy erekcji zacznijcie zasypiać między 22, a 23 i miejcie minimum 7 - 8 godzin dobrej jakości snu.
W kwestii NO-Boosterów zamiast L-Argininy lepsze może się okazać stosowanie L-Cytruliny przez kilka tygodni w dawce 2x dziennie po 750 mg lub raz dziennie po 1500 mg.
Inną substancją działającą podobnie, którą można zastosować zamiast L-Cytruliny jest tzw. AAKG, czyli Alfa Ketoglutaran L-Argininy - dawkować zgodnie z zaleceniem producenta.
Olimp AAKG 1250 Extreme Mega Caps za 120 kapsułek kosztuje jakieś 65 zł, a dawkowanie wynosi:
Zalecana dzienna porcja: przy wysiłku fizycznym 3 kapsułki dziennie – 1 kapsułka przed i po treningu oraz przed snem; dla osób dążących do utrzymania sprawności seksualnej – 1-2 kapsułki jednorazowo na ok. 30 min. przed przewidywanym zbliżeniem płciowym.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cum on oraz penis complete. Trochę trudno jest je znaleźć w standardowych sklepach bo są dostępne jedynie przez internet ale warto zamowić bo składowo jest super w porónaniu do takiego olimpu. No i jeśli chcesz uzyskać dobry efekt to musisz je przyjmować przez dłuższy czas bo jedynie w dłuższej kuracji daja dobre efekty.