Trądzik, Trądzik posterydowy - jak zapobiegac i leczyc !
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pytanie do MACa: mimo winka i oxandrolonu sporadycznie wyskakuja mi syfki na tyle glowy i w okolicy nosa,warg i brody,, biore cynk do kazdego z cykli i mimo to sa lekkie wykwity[ 3 lub 4syfki na twarzy a plecy i reszta czyste] -co polecasz by zniwelowac metabolizm podczas SAA ???
Napisano Ponad rok temu
tylko zdrowe suplementy, zobacz!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps.widzę z kolega za Lechem ja za Górnikiem, mecz oglądał? Górnik zdominował Lechitów!!!!
Napisano Ponad rok temu
A jak wrócimy do nas to lepiej się bać
Wisełka pierwsza padnie hah
5 wyjazdów wsumie więc 10 pkt bardzo dobry bilans .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Choć bardziej skupił bym sie tutaj co jest faktycznie przyczyna trądzikiu, czy nadmiar białka? albo może problem w pzrepuszczalnosci jelitowej, nie tolerancja an pewne skałdniki które mamy w jadłospisie?
Napisano Ponad rok temu
Guest_kulturysta8_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie kiedyś babcia mówiła, że trzeba jeść drożdże, a wszystkie krostki znikną. Tak ponoć kiedyś leczyło się trądzik, kiedy nie było dostępnych żadnych tabletek, maści i innych leków. Dobrze robi również Nonacne. No i warto czymś przemywać skórę - choćby spirytusem salicylowym czy wodą z zielonym ogórkiem
Napisano Ponad rok temu
Dla wszystkich zainteresowanych zamieszczam link do artykułu na temat 7 produktów, które poprawią wygląd Twojej skóry. Być może komuś się przyda .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Ja zapuściłem niedawno brodę to aż tak bardzo nie rzuca się w oczy. Same krosty jednak ropieją i bola. Zdarzają się dni kiedy to wszystko się zlewa. Byłem u dermatologa, retinoidy mi nie służą. Dermatolog zalecił mi tym razem serum Sevolium. Czy ktoś używał? Szarpnąć się na to? Pytam bo takie tanie nie jest
Napisano Ponad rok temu
W przypadku dużego zarostu zalecam zakup dobrego szamponu do brody oraz znacznie częstszą higienę twarzy. Nadmierne owłosienie powodu wzrost ciepłoty ciała na tym obszarze, a co za tym idzie większe wydzielanie potu. Efektem tego są właśnie wypryski i krosty. Wspomnianego serum nie stosowałem.
Napisano Ponad rok temu
Ale zapuściłeś brodę aby ukryć pryszcze ? Czy pryzcze porobily Ci się bo zapuściłeś brodę? Jakoś niewyraźnie to napisałeś. Sevolium jest drogie ale skuteczne Mi również dermatolog kazał to kłaśc na twarz. Kupiłem, nie żałuję. Biorąc pod uwagę wydajność to jest moim zdaniem znacznie lepsze od wiekszości kosmetyków z drogerii czy z aptek. Naprawddę sporo tego badziewia wypróbowałem bo trądzik mam już od dobrych 10 lat. Sevolium jako jeden z niewielu środków dał realny efekt.
Napisano Ponad rok temu
Ale zapuściłeś brodę aby ukryć pryszcze ? Czy pryzcze porobily Ci się bo zapuściłeś brodę? Jakoś niewyraźnie to napisałeś.
Mi pryszcze pojawiły się po zapuszczeniu dłuższego zarostu Niestety, ale mam tendencję do przetłuszczania się twarzy co w połączeniu z brodą jedynie nasiliło ten efekt. Co do Sevolium, to dobrze wiedzieć o takim preparacie. Być może w przyszłości, gdy znów zdecyduje się "nabrać owłosienia" okaże się zbawienny .