Trądzik, Trądzik posterydowy - jak zapobiegac i leczyc !
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Czy antybiotyki zewnetrzne takie jak Aknemicyn Plus nie przeszkadza przy braniu sterydów? Nie działają tak jak antybiotyk zewnetrzny?
z gory dzieki za odp
POzdro
Napisano Ponad rok temu
Witam
Czy antybiotyki zewnetrzne takie jak Aknemicyn Plus nie przeszkadza przy braniu sterydów? Nie działają tak jak antybiotyk zewnetrzny?
z gory dzieki za odp
POzdro
Wyjasnij mi jedna sprawe. Masz problemy skórne, uzywasz antybiotyku - TAK - i chcesz sie chwycic za sterydy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sterydy biore, tylko zastanawiam sie czy antybiotyki zewnetrzne przeszkadzaja, tzn czy dzialaja tak jak wewnetrzne
Napewno mniej substancji czynnej przeniknie do krwi.
Napisano Ponad rok temu
Dzieki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja też mam pytanie;) występuje u mnie delikatny trądzik zazwyczaj bardzo małe plamki ale występuje i mam zamiar pociągnąć cykl na greckiej dece, może to wywołać u mnie mocne nasilenie się trądziku?
Cykl na samej dece to bardzo kiepski pomysl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no + testa jakiegoś to raczej oczywiste i + nolvadex póżniej na odblok
Nikt tu nie jest wróżką aby to było oczywiste Z drugiej strony jakby to było oczywiste to na pierwszym miejscu wymieniłbyś Testosteron i jego dawkowanie bo to on będzie w cyklu przyczyna trądziku. Jedno się chwali ze nie wymieniłeś tylko Nolvadex`u
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Wpadł mi w ręce produkt Clearasil Instant Cover. Wyglądem przypomina pomadkę do ust ale nie o to chodzi.
Clearasil Instant Cover nakłada się punktowo czyli dotyka/nakłada się w miejscu zapalnym i w 70% wyprysk jest zamaskowany ( kolor nałożonej maści przypomina kolor ludzkiej skóry ), jeżeli jesteśmy ciemnej karnacji lub używamy solarium po użyciu tego produktu w 95% maskujemy wyprysk
Oprócz zamaskowania syfek/trądzik/wyprysk jest zasuszany. POLECAM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Ah i prop będzie Malay Tiger czyli underowy to pogarsza sprawe ??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Co się zmieni jeżeli zamiast 300mg będziesz brał 200mg chyba logiczne mniejsze skutki uboczne.
Cykl dla Ciebie to proponowałbym założenie 4tyg w razie małych zmian skórnych maks 6tyg ( ale to już max ).
Pamiętaj że często po cyklu dostajemy największego stanu zapalnego Musisz pomyśleć nad najkrótszym cyklem i małymi dawkami.
Cykl możesz powtórzyć z większą dawką jeżeli wszystko będzie dobrze a mocne zapalenie skóry to chyba wiesz jaki to okres babrania się.
Nigdy w underze nie masz pojęcia jakie jest stężenie i co jest w środku.
Pamiętaj pomału na małych próbach i małych błędach.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pomysliles dzialy i tematy Odblok inny działWitam , niestety w moim przypadku sterydy nie są dla mnie biorę dwa tygodnie dawkowanie jakie sugerowałeś e3d 100 mg tego propa ale następują coraz gorsze zmiany skórne więc rezygnuje z tego cyklu , mam pytanie Jaką sugerujesz mi dawkę clomidu na odblok ? Sześć tabletek ? Czy Ile ?
Pozdrawiam
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.