Witam, mam pytanie czy ten suplement jest w pełni bezpieczny i czy ma satysfakcjonujące efekty?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Aktualnie biorę kreatynę oraz gainer Whey Mass 6kg
Natural Sterol Complex
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raczej dałbym sobie spokój z tego typu wynalazkami, nie oczekuj jakiś widocznych rezultatów.
Napisano Ponad rok temu
Witam, mam pytanie czy ten suplement jest w pełni bezpieczny i czy ma satysfakcjonujące efekty?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Aktualnie biorę kreatynę oraz gainer Whey Mass 6kg
Jak nie masz co robić z hajsem, to możesz sobie to kupić, ale moim zdaniem są bardziej przydatne suplementy na cyklu kreatynowym, np. kwas alfa-liponowy (ALA) lub kwas R-alfa-liponowy (R-ALA) lub tauryna.
Prawdopodobnie lepiej sprawdzą się jako dodatek do cyklu kreatynowego.
Jeśli natomiast chcesz koniecznie kupić sobie Universal Nutrition - Natural Sterol Complex, to pamiętaj aby stosować to nie dłużej niż 2 miesiące non stop, a potem 2 miesiące przerwy.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Jak nie masz co robić z hajsem, to możesz sobie to kupić, ale moim zdaniem są bardziej przydatne suplementy na cyklu kreatynowym, np. kwas alfa-liponowy (ALA) lub kwas R-alfa-liponowy (R-ALA) lub tauryna.
Prawdopodobnie lepiej sprawdzą się jako dodatek do cyklu kreatynowego.
Jeśli natomiast chcesz koniecznie kupić sobie Universal Nutrition - Natural Sterol Complex, to pamiętaj aby stosować to nie dłużej niż 2 miesiące non stop, a potem 2 miesiące przerwy.
Aktualnie biorę kreatynę od 4 msc przez 2 msc brałem tylko w dni treningowe, a teraz od 2 msc biorę non stop opakowania coś takiego i nw czy ciągły cykl kreatynowy jest dobry. Bo jednak kreatyna jest dosyć tania i na minimum miesiąc starczy puszka 500g.
Aktualnie mam jakieś 200g jeszcze kreatyny i chyba kupię do tego jeszcze puszkę i kupię 120 tabletek tauryny to będzie na jakieś 2 miesiące potem sobie zrobię przerwę od kreatyny na 2 msc po 2 msc znowu kreatyny itd. a taurynę chyba będę brał cały czas bo z tego co przeczytałem to wspomaga syntezę białek, hamuje katabolizm oraz ułatwia domięśniowy transport kreatyny
Użytkownik kamilosx77 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do kreatyny, to jeśli decydujesz się na cykliczne jej stosowanie, to powinieneś robić przerwę od kreatyny trwającą co najmniej tylko ile trwał cykl kreatynowy, np. dwa miesiące ON, dwa miesiące OFF - im dłuższa przerwa tym lepiej, ma to związek z wysyceniem mięśni przez kreatynę.
W przerwach pomiędzy cyklami kreatynowymi możesz stosować np. beta-alaninę.
Jeśli nie pomogłem bezpośrednio Tobie, ale uważasz, że moja wypowiedź może być pomocna dla innych użytkowników, to możesz postąpić podobnie.
Napisano Ponad rok temu
Dokończę aktualną kreatynę i zrobię sobie przerwę z nią na 1,5msc i będę brał tą beta-alaninę. Takie pytanie w sumie ostatnie można brać taurynę razem z beta-alaniną czy jednak brać tylko z kreatyną
Użytkownik kamilosx77 edytował ten post Ponad rok temu