Kuchnia studenta
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym wiedzieć co mogę zjeść prostego i odżywczego rano. Zazwyczaj piję tylko kawę, zjadam kanapkę i jakiś owoc, czy warzywo.
Kolacja wygląda tak samo.
Na obiad w sumie też. Jem z reguły lekko. Z mięsa to zazwyczaj paczka kababosów starcza mi na tydzień, a wędzona ryba, czy jakaś inna jej forma też raz w tygodniu.
Głodny nie chodzę; może mam małe zapotrzebowanie, kto wie. A mięśnie mi rosną bardzo zadowalająco i jestem zadowolony z sylwetki bardzo. Tylko chciałbym znać więcej szybkich i w miarę tanich opcji pokarmowych. Bardzo proszę o zdrowe porady, chętnie się do takich zastosuje
Napisano Ponad rok temu
Witaj
Wystarczy ruszyć głową
Rano jaja pod każdą postacią. Do tego warzywa itp.
Na obiad możesz jeść podroby, zupy.
Na kolację też generalnie mięso, może być twaróg, makrela.
Domyślam się, że jak w tytule ''Kuchnia Studenta'' to musi być w miarę tanio Tak też się starałam
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
A to tak zdrowo codziennie rano jajka?
Oraz mam pytanie, co masz na myśli mówiąc podroby? Co to jest?
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję za odpowiedź,
A to tak zdrowo codziennie rano jajka?
Oraz mam pytanie, co masz na myśli mówiąc podroby? Co to jest?
Można jeść codziennie jajka.. Pod każdą postacią i jest to zdrowe a nawet udowodnione naukowo, że jedzenie jajek sprzyja ładnej sylwetce, odchudzaniu etc.
Podroby czyli żołądki, wątroba, podudzia, udzia i takie inne części zwierząt. One także są bogate w składniki odżywcze tak samo jak np. piersi z kurczaka i inne
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Najważniejsze by każdy posiłek zawierał w sobie białka, węgle i tłuszcze, od Ciebie oraz Twojego bilansu zależy jakie to będą proporcję (bądź orientacyjne ilości jeżeli nie chcesz liczyć kalorii ). W ciągu dnia zjadaj 4 - 5 posiłków, tak jak będzie Ci wygodniej. Nie będę rozpisywał się co masz jeść w poszczególnych porach, ale jako inspiracje możesz sprawdzić przepisy Fabryki Siły z działu Posiłek Dnia . Oprócz tego bazuj na zdrowych i pełnowartościowych produktach, sprawdzaj etykiety, możesz ułożyć sobie jakieś wstępne menu na tydzień i wrzucić tutaj do oceny .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Białko
- Ponad rok temu
-
Dieta na dowóz - catering dietetyczny
ameliaskowron - Ponad rok temu
-
Batoniki domowe