Jest kiepsko, jeszcze gorzej kiedy mam nową dziewczynę. Nie chcę się już przed nią tak bardzo kompromitować jak ostatnio ( kilka razy nie byłem w stanie do konca włożyć a już skończyłem). Doradzicie coś na przedwczesny wytrysk ale nie gumy?
Co na przedwczesny wytrysk
Napisano Ponad rok temu
Czemu nie gumy? Próbowałeś masturbacji przed sexem? Drugi raz można o wiele dłużej wytrzymać ( chociaż dla mnie wytrysk nie jest już za drugim razem tak przyjemny) Znaczy się jest przyjemny ale nie tak jak za pierwszym razem
Napisano Ponad rok temu
Prezerwatywy nie bo penis mi czasami w nich opada. Nie wiem czemu, zawsze tak było. Jak jestem mega podniecony to wiadomo,ze nie opadnie ale przy nowej lasce dochodzi jeszcze stres i jak coś się zacznie dziać to nie utrzymam erekcji i tyle. Nie chcę się kompromitować jak już pisałem. Masturbacja nie za bardzo pomaga, odczekam 20 minut i znowu stoi ale jest niewiele dłużej.
Napisano Ponad rok temu
To kup sobie jakiś żel, albo spray jak orgasm control spray. Chociaż lepsze są moim zdaniem chusteczki oc wipes. Są nasączone z góry środkiem przedłużającym wytrysk. Może Ci to wsmarować Twoja dziewczyna, możesz sam wcześniej sobie to w toalecie wsmarować. Znacznie przedłużają stosunek. Nie znieczula CI penisa ale po prostu nie jest na tyle czuły żebyś nie mógł sobie trochę dłużej podziubdziać A tak na marginesie to masz ten problem teraz czy już wcześniej miałeś?
Napisano Ponad rok temu
Coś o tym słyszalem, ale w sklepach nie widziałem, raczej tylko same gumy KUpie tylko przez neta? Wcześniej tez nie byłem jakimś długodystansowcem,ale tak jak pisałem mam teraz nową dziewczynę i naprawdę super z niej dupa tak wiec jest jeszcze gorzej
Napisano Ponad rok temu
Raczej tylko przez neta. Ostatnio zamawiałem na allegro. Ale w sklepach też są.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie po prostu konsultacja z lekarzem bo problemy tego typu mogą mieć bardzo zróżnicowane podłoże. Począwszy od typowych aspektów "funkcjonalnych" przez czynniki psychogenne. Warto dokładnie zbadać temat zanim sam zaczniesz podejmować decyzję o leczeniu.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Przy przedwczesnym wytrysku? No przestań Większość osób ma przedwczesny wytrysk.Wiadomo,że w wielu przypadkach to mija jak przekraczasz okres dojrzewania i przestaje Ci stawać na widok tunelu i pociągu Ale u wielu facetów to zostaje. Sam również mam czasami przedwczesny wytrysk jak długo nie uprawiam seksu i nie mogę się opanować. Ale nie znaczy to,że miałbym iśc od razu do seksuologa To nie jest chorobliwe.
Napisano Ponad rok temu
Przy przedwczesnym wytrysku? No przestań Większość osób ma przedwczesny wytrysk.Wiadomo,że w wielu przypadkach to mija jak przekraczasz okres dojrzewania i przestaje Ci stawać na widok tunelu i pociągu Ale u wielu facetów to zostaje. Sam również mam czasami przedwczesny wytrysk jak długo nie uprawiam seksu i nie mogę się opanować. Ale nie znaczy to,że miałbym iśc od razu do seksuologa To nie jest chorobliwe.
Nie mówię, że to nie jest popularny problem, ale niekoniecznie musi być spowodowany u wszystkich podobnym podłożem. Kolega zrobi jak zechce, ja przedstawiłem jedynie swój punkt widzenia w tej sprawie .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
To problem, przez który przechodził pewnie każdy facet. Może powinieneś zastosować jakieś suplementy i do tego jednak prezerwatywa? Może znajdziesz coś na rozwiązanie swojego problemu.
Napisano Ponad rok temu
brałem pół roku temu te stud pills i zadziałały niemal natychmiast, jedyne po których nie osłabła mi erekcja , stosunek wydłużony prawie o 30min
Napisano Ponad rok temu
Na rynku sporo jest leków tyle, że na receptę. Można o nią poprosić lekarza bez wychodzenia z domu w serwisie lekarskim lekarzonline.eu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skręcona kostka
- Ponad rok temu
-
Białkomoczortostatyczny
- Ponad rok temu
-
Witaminy
- Ponad rok temu